0ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aquila said: sonraki oyunu da koyaydin. sonraki oyun için farklı planlarım vardı da, takım cok üstlerine gitme dedi, ondan pek konsantre olmadım, hadi gene iyisiniz. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 broken drow la bile %45 win cok sey anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 74 maç nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 oyundaki en sıkıcı herolardan biri bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ben seviyorum. zaten sevdiğim insanlarla oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 theridon drow alamayınca quit atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 o kadar alakasız herolarla oynuyorum ki. https://dotabuff.com/players/58861155 hepsiyle oynamışım gerçi en az 1 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aquila said: sonraki oyunu da koyaydin. ben saymam o oyunu. ekran yaptılar orda. broadcaste adam soktunuz skypeden söylettiniz. hile var 3 kağıt var hurda var eminim. kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kim vardi broadcastte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 2 dakika geriden takip ediyor oyunu izleyiciler, ben de izliyordum hatta. Ha ama bir yere sentry koyduğunuzu söyledim "napıyo lan bunlar alakasız yere sentry koydular" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 normal friendin oyununu watch etmek 3 dakika geriden izletiyor. oyun kurulurken broadcaste giren adam ise direk anlık görüyor diye biliyorum ben. broadcaste giren adam direk bir takıma söyleyebilir yani yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Turnuvalarda şikenin kralı dönerdi öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi o yüzden herkes giremiyor ki loca oyunlara. Farkettiysen genelde tobiwan gibi ünlü yorumcular o broadcaste giriyor. Adamın yaptığı yayını gene biz dışardan izleyenler olarak geç görüyoruz. Turnuva oyunlarında da mesela internationalsdan hatırlıyorum, adamların oynadığı lobi'de valve'den adam vardı. gözetliyodu adamları arkadan ne halt yiyo bunlar diye.. belki başka amaçla orda duruyodur bilemem ama hile zor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 International ayrı bir olay, orada hile zaten imkansız Valve HQ içinde oynanıyor zaten. Ancak diğer turnuvalarda gayet hile dönebilir. Bir tane ward yerini bile söylesen yeterli. Yayın sırasında tobi wan'ın yüzünü falan görmüyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yok görünüyo. twitch.tv den filan izle. adam kendi kafasını koyuyor. anlatıyo filan. tabi diğerlerini bilemem. ama genelde oyunlara sabit bilindik tanındık adamlar girip broadcast ediyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kek said: abi o yüzden herkes giremiyor ki loca oyunlara. Farkettiysen genelde tobiwan gibi ünlü yorumcular o broadcaste giriyor. Adamın yaptığı yayını gene biz dışardan izleyenler olarak geç görüyoruz. geç degil anlık görüyoruz casterları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 en basitinden twitch.tv de own3d.tv de bi yayın yapın anlık olmadığını kendiniz göreceksiniz zaten. saçmalıyor da olabilirim tabiki de. benim bildiğim hep delaylı olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 streamin delayi o, oyundan broadcaste girince bire bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yapılan yayının anlık olduğunu nerden biliyoruz peki? arkadaşların oyunlarına girdiğimde kesin olarak 3 dakikalık delay vardı. turnuvalarda bunu farklı kılan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 stream delayi ayri bisey..angrytestie turnuva macini yayina koymadan once 6 dakika delay koyuyodu ki seyirciler oyun ici ward yerlerinin bilgisini veremesin diye falan. ama dota2 de lobi den broadcaster olarak girenler real time aliyo goruntuyu. watch game yapanlar 3 dakika geriden izliyo. biri spectator, digeri broadcaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 pati oyunu var. +2 kanala gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 broadcaster macı aynı anda izliyip anlatıyor. ama kendi stream ine delay koyuyor 3-5dk. ki dısardan izlenip bilgi alınması gibi bisey olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar