Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi notebook

barbu

Öne çıkan mesajlar

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=1105&uKods=426741,426019

bu iki laptop arasından hangisini almayı tercih ederdiniz? bu kararınızı tabiki kendinizi düşünerek değil de aşağıda belirttiğim laptopu kullanacak kişinin kriterleri doğrultusunda yaparsanız iyi olur.

Fiyatlar orada yazdığından yaklaşık 500tl fazla. yani 3k ya 2,5k olarak düşünün.

Bilgisayarı alacak kişi hardcore gamer değil. Ama uzun süre sonra almışken performanslı, güzelinden 3-4 sene götürecek bir laptop istiyor. Tabiki az da olsa oyun oynayacak. hani laptopun şerefine belki çok da oynar orasını bilemem.

Bana sanki ucuz olanı gayet 3-4 sene rahat götürecek bir laptop gibi geldi.

Sizlerden ricam (eğer varsa)özellik listesinin aşağılarında ki gözden kaçabilecek önemli gördüğünüz farkları da belirterek bir yorum yapmanız.

Aynı şekilde bu iki laptop dışında benzeri fiyatlarda(mümkünse 2k'ya yakın olsun tabi üst sınıra değil) başka laptoplarda varsa belirtirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Oyun kısmını silsen daha az paraya uzun zaman götürecek baya laptop var.

Senin o arkadaş oyunda oynar... direkt monster ile girmişiniz olaya buradan yola çıkarak iyi olanı alın derim 3 yılda rahat rahat oyun oynar.

Başka marka/model önerir misin peki? ve şu şu oyunları şu şekilde net oynar gibisinden bir yorum ile. Hani ben kendi kafamda netleştireyim ki ona aktarayım. 2,5 baya iyi bir fiyat geldi o laptop için açıkçası. hani nerdeyse bunun 3/4 performanslı laptopu bu kadar fiyata satılıyor.

dediğim gibi model/mark yazarsan fiyatıyla beraber sevinirim.

GERGE said:

Laptop için marka çok önemli, Monster gibi şeyler almayın. Büyük marka gerek.

http://www.bimeks.com.tr/urun/125158/dell-inspiron-7520-s61p81.aspx

monster kullanan arkadaşlarıma sordum sorun yaşamadıklarını söylediler. bir tanesi bayadır kullanıyor, bir tanesi yeni aldı. ısınma problemi bile yaşamamışlar.

ayrıca abi şu verdiğin pc ile benim koyduğum arasında dağlar var ya özellik açısından. bunu gördükten sonra nasıl yanaştırayım adamı bu pc ye.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Başka marka/model önerir misin peki? ve şu şu oyunları şu şekilde net oynar gibisinden bir yorum ile. Hani ben kendi kafamda netleştireyim ki ona aktarayım. 2,5 baya iyi bir fiyat geldi o laptop için açıkçası. hani nerdeyse bunun 3/4 performanslı laptopu bu kadar fiyata satılıyor.

Yazarım tabi ama sen oyun kısmını netliğe kavuştur eğer oyun oynayacaksa arkadaşın bashi geçen 2 laptop güzel aletler ve işini görür.

Hayır oynamayacak ama FIFA PES gibi ortalama altı oyun oynacak dersen 1500 civarına düşeriz, hayır ya ne oyunu dersende başka bir boyut :)

ama anladığım kadar ile oynayacak ve oynadığında ınhk mınhk yetersiz diye açamazsa oyunları bu sefer kızar :) bknz ben çünkü monster ve alienware dışındaki markların yaptığı gaming modeller hep sınırda ne çok iyi nede kötü ama ömürleri sınırlı bundan dolayı monster veya alienware tercih ediliyor güzel aletler ve uzun süre götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle durum. şuan oynadığı oyunlar FM, LOL filan. ama iyi bilgisayar gelince oynamak isteyip de oynayamaz ise bu sefer üzülür mü bilmem. mesela arada CoD oynuyordu diye biliyorum. CoD bilmemkaç çıkar da yeni bilgisayar var bi girelim bakalım diyip de çalışmaz ise o zaman kötü olur.

O yüzden hardcore gamer değil, belki sürekli en iyi grafiklerde çalışmasına gerek yok diyebilir ama dediğim gibi yeni pc almışken tam istediği bir şey çıkar da takılırsa tat kaçar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...