Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ... forumun ismini ozel mesaj gonderecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 paramecium said: Selam, Düşük fiyat yazarak yollayabilirsin. Normal sınır zaten 98 USD. Saygılar.üstünde ne fiyat yazarsa yazsın kontrol ediliyor kargo geldiginde gumruk memurları tarafından adam kıllanırsa geçirtmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 genelde turk kullanicilar satin alirken o riski kabul ediyor. hatta cogu iade hakki olmadan almayi da kabul ediyor. riski kabul etmesi uzerine onceden anlasarak gonderilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Selam, Kıllansa bile ne yapabilir. Sonuçta 2nci el bir malzeme :) Ederini nasıl tespit edecek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bence bu araba tahrik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben kardesime falan gonderirim zaten ya, onlar turkiyede halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 paramecium said: Selam, Kıllansa bile ne yapabilir. Sonuçta 2nci el bir malzeme :) Ederini nasıl tespit edecek ;) Saygılar. işte ederini tespit edemezse bile geri gönderebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Selam, Geri yollamıyorlar. Seni çağırıyorlar. Gidiyorsun. 'Bu ne' diye soruyorlar. 'çıkma parça aldım aracıma' diyorsun. 'Belirtilen para mı bu?' diye soruyor. 'Zaten biraz daha fazlasına burada var' diyorsun. Elinde anlayamadığı parçayı çevirip duruyor. 'İstiyorsan en düşüğünden yaz KDV, ödeyeyim abi' diyorsun. 'Al da git koçum' diyor. Alıp geliyorsun. Ha unutmadan sana haber kağıdı yolladıkları için 2TL ücretini alıyorlar. Vitamin almıştım. İçine adamlar fatura koymamış! Fırça attılar. 'Ablacım anneme babama aldım' dedim. 36TL KDV çıkarttı bana. 'Al da git, bir daha olmasın' dedi. Geldim baktım ki 220USD imiş ürün fiyatı :P Topkapı PTT ile çok maceram oldu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Selam, Bu da böyle bir hevesimdir! Demascus bıçak getirtecektim ama Avcılık malzemesi satış ruhsatı gerekiyormuş. Hoş benimkisi ahçı bıçağı olacaktı ama gümrükte kalır diye tırstım, getirtmek yemedi :P Onu da getirttim mi tam olacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 şasi muz olunca çektirme diyue bi işlem var arabayı kalıba sokup cekiyolar işte sorun olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Selam, Çektirme o kadar hassas değil. Asıl yapılması gereken, çektime sonrası şasenin kritik noktalarında konum ölçümü yapıp kontrolünü sağlamaktır. Bir çok usta gözle bakıp 'kâfi' der ve incesini kaporta parçalarıyla oynayarak örter. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sonra yengeç gibi yan yan giden taksiler görürüz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Aynen böyle düşündüm, di bana farlarımı gönderdi. Mortingenştrayze, google a farları yazdı, ikinci el değerlerine baktı 60 tl vergiyi manuel yazdığı bir kağıda kesti, vezneye yönlendirdi. Olay bu olucak büyük parçalarda. Küçük parçalar açılmadan dahi eline ulaşır, sıkıntı yok. paramecium said: Selam, Kıllansa bile ne yapabilir. Sonuçta 2nci el bir malzeme :) Ederini nasıl tespit edecek ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar