Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kaliko; Kimin fake i sin bilmem ama. Artik polemige gerek yok rengini belli ettin zaten kisaca ok meydan sizlerin takilin have fun ;) Dasaa; Ben cok goz kirpiyorum bu kadar yesil gozumu aliyor sayin Dasaa ;)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Masticore said: aha devletin zirvesinde şok öpücük!
nienna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Silphatos said: george reyis değil mi o george clooney :D
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 felixin lezbiyen öpüşmesi gibi olmuş bu yahu
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 tak etti canıma bu maskeli balo bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Hosuto said: Patide mi artik cemaat ci oldu ;) Hayir oyle ise alayim yolumu ben sonra yesil yesil olmayalim bizde. Bize yakisan beyazdir cunku ;) http://beta.eksisozluk.com/?q=kemalist+ki%c5%9filik+bozuklu%c4%9fu
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Hosuto said: Kaliko; Kimin fake i sin bilmem ama. Artik polemige gerek yok rengini belli ettin zaten kisaca ok meydan sizlerin takilin have fun ;) Dasaa; Ben cok goz kirpiyorum bu kadar yesil gozumu aliyor sayin Dasaa ;) Abdullah Gul'un paticikte ki halkla iliskilerinden sorumluyum. Of arkadas of, mallik para ile olsa herkes yapamazdi.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Norak said: pastada yemişler http://cm1.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/Assets/Images/Carousel/Items/fb6cbbc6-1017-4568-89cf-66ca3527d8e4.jpg Karbları kes İmza : Obamanın hanımı
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 o kadının poposundan 4tane benden çıkar be. firstlady diye bişi demiyoramerikalılar korkuyorlar! ama çok kocaman poposu var.
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Kaliko said: Hosuto said: Kaliko; Kimin fake i sin bilmem ama. Artik polemige gerek yok rengini belli ettin zaten kisaca ok meydan sizlerin takilin have fun ;) Dasaa; Ben cok goz kirpiyorum bu kadar yesil gozumu aliyor sayin Dasaa ;) Abdullah Gul'un paticikte ki halkla iliskilerinden sorumluyum. Of arkadas of, mallik para ile olsa herkes yapamazdi. Uzmani oldugunuz konuda para ile yada gonullu yapmak konusu sizin vicdaniniza aittir. Neyse siz cirkinlesiyorsunuz buyukleriniz gibi o sebeble sizi daha cirkinlestirmeden ben patiden cekiliyorum.( Konu disi bolumune artik gelmeyecegim. One minute mode on. ) Kalin saglicakla.
Öne çıkan mesajlar