3xodite Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Su aralar kafama yatan hiçbir online oyun yok.Bende ragnarok online'ı hiç oynamamış biri olarak denemeye karar verdim.Sınıf çeşitliliği iyi gayet rp havasıda verebilir diye düşünüyorum ama hangi serverda oynanır neresi iyidir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 T_T ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 yoklukta derken? guild wars 2 var, wow pandaren var, swtor var, allods online var, everquest 2 var, dungeons & dragons online var, runes of magic var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bu gravitiy galiba türkçe yapmış menüleri falan bi guild kurulsa akşamları hoş sohbet güzel bir ortam yaratırız diye düşündüm hadi beyler yalnız koymayın beni ragnarok dünyasında :)cok fazla zamanım yok ciddi bi oyuna ciddi bi emek koyamam o yüzden craft yapiyim konuşiyim eğleniyim istedim şimdiki oyunlar cok cusual sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ro da çok casual friendly bi oyun değil aslında, ciddiye almazsan her oyun casual olur. edit: 2 aslında olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ama ben işte class zengini craft zengini bi oyun istiyorum. yani arada oynarken heveste edip kasarım. arada sadece muhabbete girer craftımı yaparım. bana hem cusual hem hardcore olma şansı tanır yeni çıkan tüm oyunlar bana ölümüne patlak geliyor eskiler cok daha iyi en son aion pvpsinden deliler gibi zevk aldım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ragnarok dediğin şeyler için dört dörtlük ama eski euRO tayfasından eser yoktur şu anda diye tahmin ediyorum. benim en çok keyif aldığım mmodur ragnarok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 cik, cok denedim ben zamaninda diriltmeyide olmadi :) 2 nasil acepki? Bilgisayari toparlayimda bi bakarim belki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Eski EuRo tayfasından büyük bir kitle yeni Eu serverında şuan.Kapatılan EuRo'dan account transferi getirdiklerinden beri birçok eski guild geri döndü.Arada girip bende takılıyorum.Yeni başlıyacak biri için şuan çok iyi çünkü eski accountlar bu servera eklendiği için yeni oyuncular çabuk yetişsin diye exp rate yüksek tutulmuş kısa bir süre için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bilgisayari toplayimda baslayim ufaktan bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Dün baktım, 2000 kişi falan onlinedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 euRO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Evet EuRo..; http://www.ragnarokeurope.com/?lang=tr 2000 kişiyi rahat görüyor online sayısı şuan gayet aktif.Ortam bulsam sararımda şuan sadece arada girip dungeon kasıyorum filan öyle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o zaman bende indirip ufaktan başlarım haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi bloodline champions gelin acayip zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bloodline champions oynuycağıma wrath of heroes oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar