Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Copa90 - 3. Bölüm - Galatasaray

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Henüz duydunuz mu bilmiyorum ama Copa90 isimli yeni bir futbol şovu var. YouTube üzerinden yayınlanmakta.

Şovu sunan karakter, şampiyonlar ligi maçı yapacak bir takımın şehrine gidip, 24 saatliğine o takımın taraftarı olma deneyimini yaşıyor.

3. bölümde ise Galatasaray - Cluj maçı için İstanbul'a geldiler. Sunucu Galatasaray taraftarı olup İstanbul'da bir gün geçirdi.

Video'nun son rütuşları atılırken benden de biraz yardım aldılar. Ben epey eğlendim acıkcası.

Diğer videoları da eğlenceli, izleyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

kaliteli olmus. her ic saha macinda bu atmosferi yasayan biri olarak gayet begendim, baya kapsamli olmus ve guzel yansitilmis mac gunleri. tek kotu yani mac secimi biraz sanssiz olmus. bayrama denk geldiginden stad tam dolu degildi. braga veya manu maclarina gelse daha guzel bir video olabilirmis. bir de pegasus tribunu yerine vip olmamis. diger videolarini izliycem vaktim oldugunda. guzel fikir guzel uygulama.
Sosyal ağlarda paylaş

cantona'nın looking for istanbul belgeselinin türkçe altyazılısını kastetmiş sanırım.
onun ilk çıktığı zamanlarda bi yerde denk gelmiştim ama sonradan kaldırılmış sanırım altyazılı kayıtları. bulan olursa şahane olur.

ha bu arada copa90 da güzelmiş. denk geldiği maç şanssız olmuş gerçi ama konsept iyi, adam da sempatik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yok yahu sadece stüdyoda montajlanırken ve altyazılar için destek verdim. ha biraz da tanıtımı için. :)

bu arada izlediğiniz eleman İngiltere'de Radio 1'da DJ.

montajları yaparken çiçek pasajında gs'lilerin yaptığı "ananın .... koyayım fenerbahçe" tezahüratını çıkarttırmamla birlikte adamların futbol şovunun geleceğini kurtarmam baya fayda sağladı aslında :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...