Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Henüz duydunuz mu bilmiyorum ama Copa90 isimli yeni bir futbol şovu var. YouTube üzerinden yayınlanmakta. Şovu sunan karakter, şampiyonlar ligi maçı yapacak bir takımın şehrine gidip, 24 saatliğine o takımın taraftarı olma deneyimini yaşıyor. 3. bölümde ise Galatasaray - Cluj maçı için İstanbul'a geldiler. Sunucu Galatasaray taraftarı olup İstanbul'da bir gün geçirdi. Video'nun son rütuşları atılırken benden de biraz yardım aldılar. Ben epey eğlendim acıkcası. Diğer videoları da eğlenceli, izleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Güzelmiş, pek eğlenceli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 kaliteli olmus. her ic saha macinda bu atmosferi yasayan biri olarak gayet begendim, baya kapsamli olmus ve guzel yansitilmis mac gunleri. tek kotu yani mac secimi biraz sanssiz olmus. bayrama denk geldiginden stad tam dolu degildi. braga veya manu maclarina gelse daha guzel bir video olabilirmis. bir de pegasus tribunu yerine vip olmamis. diger videolarini izliycem vaktim oldugunda. guzel fikir guzel uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 güzel olmuş sevdim bende : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 çok kötü maça denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sempatik çocukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 havucun ve okan buruk'un ingilizce konuşamaması bitirdi olayı ahahah lan.. keşke kazandığımız bir maça gelmiş olsaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bence galatasarayın kazanacağını düşünüp gelmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahah benim arkadas var herifin muhabbet ettikleri arasında. iyiymis bu arada. digerlerini de izliyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 seyirci açısından daha güzel maç olsaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 keşke manu maçına gelseymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 eric cantonanınki çok daha iyi. saha içi şovlar yok, maçı başı, maç öncesi. yayın hakkı vs flndan dolayı olabilir ama bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dövmeli elemana freddy mercury dio asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aiko said: eric cantonanınki çok daha iyi. saha içi şovlar yok, maçı başı, maç öncesi. yayın hakkı vs flndan dolayı olabilir ama bilmiyorum.. şunun türkçe altyazılı linkini atsanıza makbule geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sağda altta altyazıyı türkçe ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 cantona'nın looking for istanbul belgeselinin türkçe altyazılısını kastetmiş sanırım. onun ilk çıktığı zamanlarda bi yerde denk gelmiştim ama sonradan kaldırılmış sanırım altyazılı kayıtları. bulan olursa şahane olur. ha bu arada copa90 da güzelmiş. denk geldiği maç şanssız olmuş gerçi ama konsept iyi, adam da sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 aynen cantona'nınkinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bin gassarayli on bin klujluyu yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 videoda cok abzurb seyler de vardi da montajladik heh. cicek pasaji yanindaki balikci amcaya sevgiler buradan. :) konyali olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Videonun da mı sahibisin be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yok yahu sadece stüdyoda montajlanırken ve altyazılar için destek verdim. ha biraz da tanıtımı için. :) bu arada izlediğiniz eleman İngiltere'de Radio 1'da DJ. montajları yaparken çiçek pasajında gs'lilerin yaptığı "ananın .... koyayım fenerbahçe" tezahüratını çıkarttırmamla birlikte adamların futbol şovunun geleceğini kurtarmam baya fayda sağladı aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi niye çıkarttın ki, türk usulü "lanet olsun fenerbahçe" diye çevireydiniz ahah Tersten görürdük bir kez olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 LANET OLASICA FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ya açıkçası ligtv'nin yaptığı bir seri vardı o bile daha içten gelmişti sanki, bu eblek eblek etrafa bakıyo yordu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Yakinda Colin Kazim Richards'la sohbet edilecek. Futbol ve Turkiye'deki hayat ile ilgili ne gibi sorular soralim? Var mi isteginiz? (eblek seyler onermeyin tabi, adam gibi sorulabilecek seyler lazim) cekimler yayina girince atarim link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar