Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTA İstanbul Seramonisinde Protesto

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Başka yerde tartışıldı mı, spor genel dışında bilmiyorum da akşam baya bir yuhalanmış Binali Yıldırım ile Aileden Sorumlu Bakan -adını bilmiyorum valla-

Ancak ben şunu sorucam, heryerde karşıma çıkan video aynı video altındaki commentin birinde de adam değinmiş 301 izleme youtube da sansürcü oldu deyü. hakketten baktım her yenileyişimde sayı artmıyor 301'de kalıyor. Bir de like/unlike sayısı blle 301'den fazla zaten.

Nasıl oluyor bu?

http://i.imgur.com/pFvaI.jpg

Video

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Luc894hXAhU#

Sosyal ağlarda paylaş

habertürk said:

SALONDA PROTESTO AYIBI
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın korta davet edilmesi sırasında salonda protesto sesleri yükseldi. Bakan Fatma Şahin'in konuşması sırasında yapılan protestolar üzerine Binali Yıldırım ödül törenini terk etti.

commentler said:

ayrıcalıkları ellerinden giden elitist kesim ne yapacağını şaşırdı.. bir taraflarını da yırtsalar devirleri kapanmıştır... bu çirkin hareketleri ancak milletimizi daha da soğutuyor bu tiplerden..
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

video izlenme sayısının artmaması ile sansuru bir araya getirmek nasıl guzel bi kafadır ya :D

Benim ilk aklıma gelen, aramalarda çıkmama olayı. Daha fazla izlenen videolar daha yukarılarda çıkıyor diye biliyorum. Böyle erişimi zorlaştırmak olabilir.

Diğeri de propoganda aleti yapmak. "bakın halk kanmıyor izlemiyor bile böyle şeyleri vs vs".
Sosyal ağlarda paylaş

Eski Sovyet bloğu ülkelerinde çok sağlam tribün kültürü vardır. Stadyumda veya salonda sporla alakası olmayan insanlar bile gidip şehrinin, kasabasının takımını ateşli bir şekilde destekler. Günümüzde çoğu yerde o zamanlar kadar aktif olmasa bunun en büyük sebebi insanların o dönem düzeni eleştirebilecekleri, bağırarak çağırarak ve iletilmek istenilen yere gerçekten ileterek ortaya koyabilecekleri sınırlı yerlerden biri olmasıydı.

O stadyumlarda birlik içinde tepki koyulur, gövde gösterisi yapılırdı. Islıklama olmazsa da halkın takımı/takımları otoriteye karşı marşlarla, şarkılarlar sürekli desteklenirdi. Çünkü binlerce insanın arasında baskıcı rejimin seni bulma ihtimali yok denecek kadar azdı. Maçtan sonra evine rahat rahat çıkabiliyordun, ayrıca takım destekliyorsun diye kimse de sana karışamıyordu.

CSKA - Spartak maçının dünyanın en büyük derbilerinden biri olmasının sebebi de bu ya, Kızıl Ordu vs. Halk'tır.

Direk o olayı hatırlatıyor bana da bu, o kadar baskı ve sansürden sonra hep bu tip spor organizasyonlarında veya kalabalık sosyal etkinliklerde ıslıklanmalar, yuhalanmalar geliyorsa başka bir açıklaması da olamaz zaten. İnsanlar bireysel olarak itiraz edemez hale geliyor yavaş yavaş,
Sosyal ağlarda paylaş

sunu 2009 da yaptim, yaptigim sene 200 u gecmedi simdi birden patlamis, deli gibi mail geliyo yutub dan "para kazanmak istiomusunuz videodan?" filan diye, 301 mantikli gelio

yorumlarda ayri muhtesem, direk bir mindfuck vakasi olusturmayi basarmisim ahahahah

http://www.youtube.com/watch?v=1hn-5bea9PA
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

sunu 2009 da yaptim, yaptigim sene 200 u gecmedi simdi birden patlamis, deli gibi mail geliyo yutub dan "para kazanmak istiomusunuz videodan?" filan diye, 301 mantikli gelio

yorumlarda ayri muhtesem, direk bir mindfuck vakasi olusturmayi basarmisim ahahahah

http://www.youtube.com/watch?v=1hn-5bea9PA
4
hahah bu ne ya bu kadar gerizekalı nerden gelmiş videoya

said:
yanlışın var atatürk tüm avrupayı yenmedi yunanlıları yendi. fransızları ingilizleri halk yendi. atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra kurulan düzenli ordu hiçbir zaman ingilizlerle fransızlarla savaşmadı. savaşmaması doğal çünkü onların uğruna savaşacağı heryeri ( petrol yatakları ) musul kerkük ... hepsini verdi.

abbooo neyin kafası lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...