küheylan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Başka yerde tartışıldı mı, spor genel dışında bilmiyorum da akşam baya bir yuhalanmış Binali Yıldırım ile Aileden Sorumlu Bakan -adını bilmiyorum valla- Ancak ben şunu sorucam, heryerde karşıma çıkan video aynı video altındaki commentin birinde de adam değinmiş 301 izleme youtube da sansürcü oldu deyü. hakketten baktım her yenileyişimde sayı artmıyor 301'de kalıyor. Bir de like/unlike sayısı blle 301'den fazla zaten. Nasıl oluyor bu? http://i.imgur.com/pFvaI.jpg Video https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Luc894hXAhU# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 301 den sonra saymayı bırakıyo yutub 24 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 şikayet edilen videolarda artmıyordu herhalde görüntülenme sayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 youtubeda izleme olayı buglı. şu konuda konuşulduydu biraz ama kendi konusunu hakediyor. http://forum.paticik.com/read.php?13,6551121,6551367#msg-6551367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Sparkcaster said: 301 den sonra saymayı bırakıyo yutub 24 saat harbi öyleymiş. http://www.youtube.com/watch?v=oIkhgagvrjI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 habertürk said: SALONDA PROTESTO AYIBI Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın korta davet edilmesi sırasında salonda protesto sesleri yükseldi. Bakan Fatma Şahin'in konuşması sırasında yapılan protestolar üzerine Binali Yıldırım ödül törenini terk etti. commentler said: ayrıcalıkları ellerinden giden elitist kesim ne yapacağını şaşırdı.. bir taraflarını da yırtsalar devirleri kapanmıştır... bu çirkin hareketleri ancak milletimizi daha da soğutuyor bu tiplerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 video izlenme sayısının artmaması ile sansuru bir araya getirmek nasıl guzel bi kafadır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 http://www.indirvideo.net/video/fbookimage3/img-cokiyideolducokguzeliyioldutamammihq-379.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sıkıldıkça bu videoyu izlerim... rahatlarım valla. bu arada spor bakanına koymuş bu durum biraz.. adam twit ata ata bitiremedi geceyi. hedef 2071 dedi son olarak : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 tt arenadaki insanlara da küfür etmişti terbiyesiz adam zaten geçen sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 YOTOB BOLO SONSORLOYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 asıl şurda konuşuldu WTA başlığnda http://forum.paticik.com/read.php?32,6545359,6551404,page=5#msg-6551404 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 toggie said: video izlenme sayısının artmaması ile sansuru bir araya getirmek nasıl guzel bi kafadır ya :D Benim ilk aklıma gelen, aramalarda çıkmama olayı. Daha fazla izlenen videolar daha yukarılarda çıkıyor diye biliyorum. Böyle erişimi zorlaştırmak olabilir. Diğeri de propoganda aleti yapmak. "bakın halk kanmıyor izlemiyor bile böyle şeyleri vs vs". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 38k olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ahahahahahah 1:36 ifade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sert açıklama gelmiş. Kıyamams. Acaba yaptığının farkında mı bunlar, yoksa kendilerini gerçekten haklı görüyolar da burada haksızlığa uğradıklarını mı düşünüyolar? sdfsdf saçmalığa gel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bi saatten sonra kendilerini de inandırıyolar ya büyük insan olduklarına. çıkaırni ihalenin paylaşmanın ötesinde ego açıkları da büyük bu insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bizim ülkede makam sahibi olmanın o insanlara kazandırdığı ilk özellik, bir yere bir toplantıya falan gittiğinde oraya onur ve değer kazandırdığını sanmak. bu bakanlar şimdi kendilerince boktan bir tenis turnuvasını şereflendirdiler. ondan anlayamıyorlar bu tepkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iletisim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/407623_371140489640138_1365761488_n.jpg twitterdan geliyorum karakter limitiden dolayı wot açıklamalara izin vermiyoruz isim anons edilirken yuhlanır da bütün konuşması boyunca yapıldı yine de iyi idare etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Eski Sovyet bloğu ülkelerinde çok sağlam tribün kültürü vardır. Stadyumda veya salonda sporla alakası olmayan insanlar bile gidip şehrinin, kasabasının takımını ateşli bir şekilde destekler. Günümüzde çoğu yerde o zamanlar kadar aktif olmasa bunun en büyük sebebi insanların o dönem düzeni eleştirebilecekleri, bağırarak çağırarak ve iletilmek istenilen yere gerçekten ileterek ortaya koyabilecekleri sınırlı yerlerden biri olmasıydı. O stadyumlarda birlik içinde tepki koyulur, gövde gösterisi yapılırdı. Islıklama olmazsa da halkın takımı/takımları otoriteye karşı marşlarla, şarkılarlar sürekli desteklenirdi. Çünkü binlerce insanın arasında baskıcı rejimin seni bulma ihtimali yok denecek kadar azdı. Maçtan sonra evine rahat rahat çıkabiliyordun, ayrıca takım destekliyorsun diye kimse de sana karışamıyordu. CSKA - Spartak maçının dünyanın en büyük derbilerinden biri olmasının sebebi de bu ya, Kızıl Ordu vs. Halk'tır. Direk o olayı hatırlatıyor bana da bu, o kadar baskı ve sansürden sonra hep bu tip spor organizasyonlarında veya kalabalık sosyal etkinliklerde ıslıklanmalar, yuhalanmalar geliyorsa başka bir açıklaması da olamaz zaten. İnsanlar bireysel olarak itiraz edemez hale geliyor yavaş yavaş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hayır işte cehape zihniyeti bölücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aciklamaya bak, sanki millet tenis oynayanlari isliklamis gibi aciklama yapmis beyinsiz beynini yeterince efektif kullanamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 sunu 2009 da yaptim, yaptigim sene 200 u gecmedi simdi birden patlamis, deli gibi mail geliyo yutub dan "para kazanmak istiomusunuz videodan?" filan diye, 301 mantikli gelio yorumlarda ayri muhtesem, direk bir mindfuck vakasi olusturmayi basarmisim ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=1hn-5bea9PA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 said: hahaah videoyu koyana sokim ben hemi alt yazidakilerin hic biri dogru degil ben almanyada yasiorum almancam su gibi, bütün yazdiklari yalan Türkiye ile ilgili bi sikim demiyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Viktor said: sunu 2009 da yaptim, yaptigim sene 200 u gecmedi simdi birden patlamis, deli gibi mail geliyo yutub dan "para kazanmak istiomusunuz videodan?" filan diye, 301 mantikli gelio yorumlarda ayri muhtesem, direk bir mindfuck vakasi olusturmayi basarmisim ahahahah http://www.youtube.com/watch?v=1hn-5bea9PA4 hahah bu ne ya bu kadar gerizekalı nerden gelmiş videoya said: yanlışın var atatürk tüm avrupayı yenmedi yunanlıları yendi. fransızları ingilizleri halk yendi. atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra kurulan düzenli ordu hiçbir zaman ingilizlerle fransızlarla savaşmadı. savaşmaması doğal çünkü onların uğruna savaşacağı heryeri ( petrol yatakları ) musul kerkük ... hepsini verdi. abbooo neyin kafası lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar