Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 red alert 2'nin sırf videolarını hızlı hızlı izleyebilmek için hile arıyorum. bir trainer, crack/patch veya videoları açıp izleticek bir program da olabilir. ama bulduğum hileler de işe yaramıyor. trainer, crack tarzı şeyleri de bulamadım. avp'nin çalışan hilelerini de bulamıyorum etrafta hile aradım, birkaç yerde bazı şeyler buldum ama işe yaramadı. bir yerde "patchli versiyonda çalışır" diye bir not gördüm. patchliyince de, background müziğinin bozulduğunu gördüm, örneğin menüde veya oyunda müzik giriyor, ama o baş kısmında takılıyor, ilerlemiyor. Aynı kısmı sürekli tekrar ediyor. Sesde bir sorun yok, diğer ses efektleri vs düzgün çalışıyor. yani patch de işe yaramadı avp'ye. bir de avp 2'deki hilelerde third person olarak oynayabilme imkanımız olduğunu gördüm. ama bulduğum hileler gene çalışmadı. işin garibi, konsolu açmak içn yurt dışındaki siteler " tuşu derken, Türkiye'deki siteler ~ ve F12 diyor. Oysa bizde direk olarak ~ tuşu yok, belki alt gr + Ü dersin de, ~ ne alaka.. Neyse kısaca, sorunum şu: "Red Alert 2 ve AvP'de hileleri nasıl çalıştırabileceğimi veya işime yarıyabilecek trainer vs bilen birisi bana yardımcı olabilir mi?"[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 konsolu açmak için tab'ın üstündeki tu$u dene..1'in yanındaki..
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 avpde bende hile yapamamıştım bi türlü, sonra vazgeçmiştim marine ile oynamaktan rahat rahat alienla bitirmiştim:) hile sitesi var sana verebileceğim, ama onları zaren biliyorsundur sen:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 hilemi kullanıyosun :O[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Marine olarak bitirdim sadece Hardda.O atmosferi ASLA unutamam..
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Bathory, 10 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: konsolu açmak için tab'ın üstündeki tu$u dene..1'in yanındaki.. o tuş işte " tuşu konsolu açsam da hileler çalışmıyor.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 O zman cheat i active etmen için de bir şey yazmna gerekiyordur sanırsam[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 belki bir komut ile şifreler aktive ediliyordur. iyice araştır olması lazım, ra2 de ise tavsiyem save dosyası bulman kesin vardır biryerde her bölmün sonuna ait save dosyaları.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Jaan, 10 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: ra2 de ise tavsiyem save dosyası bulman hmm sırf game saves olan bir site biliyordum, ama hatırlamıyorum bulamıyorum dlh.net'teki ra2 savelerini indiremiyorum herhalde mirror serverında bir problem var.. game save sitesi bilen var mı :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
screamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Dlh.net te ra için bölüm geçme dosyası vardı f1 f2 gibi tuşlara basınca bölümü geçebiliyordun hatırladğım kadarıyla ama patch i uyması lazım[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Hile yapmayın lan![signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94414[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 www.megagames.com[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
Öne çıkan mesajlar