tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valla ben aldım , bir yerde konusunuda göremedim, almak isteyenler için haber vereyim dedim. https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Registration buraya girin formu doldurun tarihe 1 temmuz 2012 felan sallayın bı sey , ne fatura soruyor ne bi şey hiç bir önemi yok, bilgisayarı ne zaman aldığının hatta bilgisayarında win7 orijinal mi ona bile baktığını sanmıyorum, sonra size promosyon kodu gelecek , win8 i satın alma kısmına geldiğinizde kredi kartı kısmına kadar 75 tl yazıyor , kredi kartını girip ödeme ekranı geldiğinizde , o promosyon kodunu giriyorsun ve 29 tl ye düşüyor fiyat, Ödemesini yapıyorsun 29 TL ye satın alıyorsun , hemen key geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Olmuyor abi bu, Windows 7 anahtarını istiyor site, aktivasyon tarihini kontrol ediyor. Böyle oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 alla alla yahu ben bilgisayarı alalı nerdeyse 1 sene oldu, bende nasıl oldu, bir dakika bir promosyon kodu için daha kayıt olayım bakayım, evet şimdi yine kayıt oldum yine bir promosyon kodu verdi PROMOSYON KODU: BD-7JCY-XMM4-8HCD-J38 http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/upgrade-to-windows-8 buradan bu yükseltme yardımcısını indiriyorsun , sonra sırayla satın alma kısmına kadar gidiyorsun, benim bilgisayarı alalı 1 seneyi geçti, bende işe yaradı bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 peki elimizde netbookun win xp keyi var. onu kullanarak nasıl alırız win8 yükseltmeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xp ile denedim, 29tl ye düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 o haziran 2012 den sonra aldığınız bilgisayarlar diye demişler ama hikaye o, zaten formda ne fatura numarası soruyor ne bir kontrol var , hatta bilgisayarında orijinal windows olmayan biri denese onda bile işe yarar gibi geliyor bana, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hasie aldık dün 75e off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Windows 7 anahtarı soruyor işte bende, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 öm olacakç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 e bu son yazdıgım kodu kullan işte , burda kullanan oldu mu ki onu yeni aldım daha onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bankaya gitmem, para yatırmam filan gerek, 1-2 hafta sonra alırım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tamam senin mail ile kayıt yaptırdım , sana mail gelecek promosyon kodu yazan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Norak said: xp ile denedim, 29tl ye düştü lol xp orijinal miydi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 evet, aldım hatta kod mod geldi lol kebap menü fiyatına windows aldım :D Windows 8 Pro Product key: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 1 Subtotal TL75.00 Promotion xxxx (TL46.00) Total TL29.00 bunu şimdi indirmesini istemiyorum yanlız kapatabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 evet kapatabiliyorsun , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bende de product key soruyo. adi microsoft madem niyet etmissin, ugrastirmadan versene 29a allahsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 o ilk kodu kullandım ben tinunun verdiği, tek kullanımlık olabilir kodlar, paypalla ödedim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bu sadece yükseltmeye yarıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 pc altındaki key silinmiş ya :& key sallayıp alamıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 birkaç arkadaş daha kodlarını paylaşabilirse iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ya alınabiliyo bende böyle aldım direk 29 tl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xaty said: pc altındaki key silinmiş ya :& key sallayıp alamıomuyuz ahahhahaha aynısı asfasdfasdfsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 çakma vindozda çalıştı beyler, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 windows 8 pro en üst model değilmiş, enterprise ile farklar çok önemli mi ? bakamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar