goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi caps lockla ayrı gereksiz başlık açıyorum da, OOOOOOF AAA KİKİKİKİ herkes duysun ibret olsun bence. günlerce mp2-3-4 farmladığım belki 30 kere valor beşleyip key kastığım adamlardan çıkan 2 set keyi harcadım. portallarda yırtına yırtına bossları temizledikten sonra farkettim. VALOR SIFIRKEN DİREK AÇMIŞIM PORTALI, DALMIŞIM ADAMLARA. GİTTİ 2 MEŞİN BOŞUNA. kaç dakkadır odada duvarlara kafamı vuruyorum. OOOOF OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ahahah aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 naptın la skill mi değiştin boss öncesi dalgınlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi yok. evden çıkarken keyleri steşe atıp gelince farmlarım oh diye gittim. gelince girdiğim gibi steşten keyleri alıp gereksiz yere adamları kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 düşmedi mi? asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 valor sıfırken ring parçaları düşmüyor, dimi? boşuna gaza gelip topik açmadım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi işin güzel yanı valoru beşleyip realm of turmoile girdim bunalr da beş kere öldürdü beni, kesemiyorum şimdi de faillerden fail beğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 valor sıfırken açtıysan portalı , überbosslara ölüp portaldan çıkıp valoru 5 leyip tekrar gireydinya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 adamları kestikten sonra farkettim işte. ABİ 3.YÜ KESEMİYORUM ALURİEL İMDAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ALAN YETKİLİSİ NİYE KÜÇÜLTÜYOSUN YAZDIKLARIMI !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 forum düzenini bozmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aptal oldugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kimse yok mu ya. 10 kere öldüm adamlara mp4, gelin bi el atın ya boşa açmış oldum bunu da ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8l1VxmFnIG0 şunu dinleyip tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 adam hala diablo oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hacu benim gear yetmez gelemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben geleyim istersen, full act 3 farm yaptım 310 mf ile, bi legendary bilem yok uyuz oldum. stimpak#2289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oh be kestim. önce siegeberaker indirmek lazımmış. kaça kaça sabretmek lazımmış. neyse parça da düştü bari, teselli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 topiği kilitleyin, garbıça atın, hatta SİLİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 goldbären said: adamları kestikten sonra farkettim işte. ABİ 3.YÜ KESEMİYORUM ALURİEL İMDAT abi evde olsam gelirim yardıma her türlü de pazartesi dönücem işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yok lan kestim sonra. dediklerini hatırladım sevgili pai mei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 beyler, gol oldu!!! diye atıp tuttupum witching hour belt ucuzlata ucuzlata 250mden gitti. böylece 235m para var. paraya çevirmeyip yatırım yapayım diyorum karaktere. mp5te yatmadan kesebiliyorum, zorlasam mp6 olur belki. ama ben vur vur ölmeyen adamlardan ölümüne sıkılıyorum. gear şu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/kinetica-2668/hero/6161212 öncelikle dps artıran tavsiyeleri alayım. hani defansif bir iki şey alırsam weaponmaster falan geri alabilirim belki. önce blackthorne chest + pant alsam mı dedim, (2 set +100 vita veriyor) sonra acele etmiyim, eli para gören ayyaş gibi rakı sofrasında meze etmiyim dedim. daha önce en fazla 75m biriktirmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar