Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Şimdi benim durum da Xenocide in durumuna benziyor ama onun topice sorup konuyu değiştirmek istemedim o yüzden yeni topic açıyorum: Dün akşam eve dönerken çöpten kaçan bir kedi gördüm baktım çakal çöpten bulduğu şeyleri kaptığı gibi diğer kedilerden kaçtı ve kendine ayırdı bende vay şu uyanığa bak derken çöpün yanına gittim yavru bir kedi miyavlıyor bana doğru geldi. Aldım işte bunu sevdim filan diğer kediler hemen geldi bırak onu gibisinden. Tahminim dövüp duruyorlar bu kediyi baya ezmişler miyavlaya miyavlaya yanıma geldi. Neyse diğer büyük kediri aldım kovaladım. Bunun kesin karnı açtır eve götüreyimde biraz yemek vereyim diye düşündüm eve aldım su filan verdim çok az et pişirdim verdim kedi sakinleşmeye başladı odama falan götürdüm benle birlikte uyudu yanıma yatmış filan. Bizimkilerde eve alıştırırsan kediyi zor olur filan dediler bende balkona güzel yer yaptım buna su koydum biraz süt koydum yine et filan verdim. İlk başta çok miyavladı ama almadım içeri 2 saattir filan dışarıda takılıyo şimdi. Demin yanına gittiğimde böyle hiç hali yoktu hiç tınlamadı beni vaay demek öyle olsun gibi triplere girdi sanki ahah. Kediyi bunalıma mı soktuk acaba? Bi de bu kediyi veterinere götürmek gerekirmi? Evde açıkcası bakmayı pek düşünmüyorum sadece dün bu kediyi diğer yavşak büyük kedilerden kurtarmasaydım belki işi bitecekti. Şimdi biraz 1-2 gün bakıp salsam mı ki geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hocam şimdi ben benim kediyi besledim üstüme pire atladı. Artık bütün hayvanlardan nefret ediyorum, donarak ölsünler. Yemegi bırak pencereye yesin gitsin, me mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yalnız atalarımızın bir sözü var... Bit yiğitte pire itte olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 buada pire kedie kedi xunn da xunn = kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 o zaman kedi canını senin = xunn canını senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 PastorOfMuppets said: Hocam şimdi ben benim kediyi besledim üstüme pire atladı. Artık bütün hayvanlardan nefret ediyorum, donarak ölsünler. Yemegi bırak pencereye yesin gitsin, me mad. SAY WHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kedinin biri gelse seni evinden alip cop tenekesinin yanina kapatip 2 saat tutsa hosuna gider miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 arda bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Zikko doğru diyorsun o zaman ben bunu salayım sokakta öleceksede ölsün en azından özgür olarak yaşamış olur hayvancağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 küveti doldur içine at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 atı ne yapacak, keçi koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bence 2 gunu bosver, direkt gotur birak ogrensin disarda yasamayi. dayagini yer ama ogrenir. sen onun 2 gunluk xpsini caliyosun su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Marty said: sen onun 2 gunluk xpsini caliyosun su anda. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 evet şimdiden alışmazsa havalar daha kötü olduğunda daha zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yine sokağa salacaksan o kedinin gözü kulağı gider deneyim eksikliğinden.Kavgada ne yapacağını bilemez.Minik kavgalar yaparak alıştır bence kediyi dışarıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kulagini isir. kuyruguna teneke bagla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi fazla gaddarsınız... ya da ben çok gayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 DareJedi said: Yalnız atalarımızın bir sözü var... Bit yiğitte pire itte olurmuş. FIGHT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 eğer salmayı düşünüyorsan şimdiden sal evde tutmanın bir anlamı yok + hakkaten hayvanın xp sini çalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 evde tutmayacaksan bırak alışmasın hiç. geliş gidişte yiyecek bişeyler verirsin az büyüyene kadar sonra kendi takılır zaten. ama baştan eve alıştırıp sonra bırakınca baya kötü oluyor hayvanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Doğru diyorsunuz salayım ben bu hayvanı yazıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Baksana abi hazır eve almışken işte, 7 yıl önce çöpten buldum iki tekirimi, kaplan yavrusu gibiler şimdi mis.. Kışın sıcak tutuyor uyurken hem fsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 adam evde kedi bakabilecek durumda olsa balkona koymak zorunda kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yok ya saldım böylesi daha iyi oldu sanki. Yaşamayı başarırsa bizim bu muhitte takılır arada görürsem yemek su veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Fin said: PastorOfMuppets said: Hocam şimdi ben benim kediyi besledim üstüme pire atladı. Artık bütün hayvanlardan nefret ediyorum, donarak ölsünler. Yemegi bırak pencereye yesin gitsin, me mad. SAY WHAT KILL IT BEFORE IT LAYS EGGS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar