Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokakta kedi buldum


Soris

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim durum da Xenocide in durumuna benziyor ama onun topice sorup konuyu değiştirmek istemedim o yüzden yeni topic açıyorum:
Dün akşam eve dönerken çöpten kaçan bir kedi gördüm baktım çakal çöpten bulduğu şeyleri kaptığı gibi diğer kedilerden kaçtı ve kendine ayırdı bende vay şu uyanığa bak derken çöpün yanına gittim yavru bir kedi miyavlıyor bana doğru geldi. Aldım işte bunu sevdim filan diğer kediler hemen geldi bırak onu gibisinden. Tahminim dövüp duruyorlar bu kediyi baya ezmişler miyavlaya miyavlaya yanıma geldi. Neyse diğer büyük kediri aldım kovaladım. Bunun kesin karnı açtır eve götüreyimde biraz yemek vereyim diye düşündüm eve aldım su filan verdim çok az et pişirdim verdim kedi sakinleşmeye başladı odama falan götürdüm benle birlikte uyudu yanıma yatmış filan. Bizimkilerde eve alıştırırsan kediyi zor olur filan dediler bende balkona güzel yer yaptım buna su koydum biraz süt koydum yine et filan verdim. İlk başta çok miyavladı ama almadım içeri 2 saattir filan dışarıda takılıyo şimdi. Demin yanına gittiğimde böyle hiç hali yoktu hiç tınlamadı beni vaay demek öyle olsun gibi triplere girdi sanki ahah. Kediyi bunalıma mı soktuk acaba?
Bi de bu kediyi veterinere götürmek gerekirmi?
Evde açıkcası bakmayı pek düşünmüyorum sadece dün bu kediyi diğer yavşak büyük kedilerden kurtarmasaydım belki işi bitecekti. Şimdi biraz 1-2 gün bakıp salsam mı ki geri?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...