kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 söylediğiniz laflara dikkat edin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ATAR GELDİ ATAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 tümden spoiler kavurma said: söylediğiniz laflara dikkat edin beyler. anımsattı http://24.media.tumblr.com/tumblr_maifzpEHtC1qaz0qto1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 affetme tabi ya ne affetcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bana da aynısı oldu ben affetmedim. sevişmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi gay içerikli mesaj değiştirilmiş, nasıl bir homophobia lan bu dasasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 madem kötü adamlıktan kurtulamadın o zaman kötü adam ol hakkını ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çok basit olay hacı adam sana güvenmiyosa arkadaşlığınız kalmamış demektir bunun ilerisi gerisi yok zaten he dicen yoluna devam etcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ama snce de brzck gddr olmyo myum .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Jaegerjaquez said: çok basit olay hacı adam sana güvenmiyosa arkadaşlığınız kalmamış demektir bunun ilerisi gerisi yok zaten he dicen yoluna devam etcen bunu 8-10 senelik arkadaşın içinde diyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 rahat dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi 8-10 senelik arkaşınla olan durumunu bir grup forum insanına mı bırakacan ? Durum değerlendirmesi yap kendin karar ver işte.. Olayı bile bilmiyoruz, seni suçladığı yalanın büyüklüğünü bilmiyoruz, %100 masum musun bilmiyoruz.. ne diyelim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/9464637.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Demen lazım zaten. Eğer kafası çalışan bi elemansa karşındaki "Lan bu adam bunları, bunları anlattı bana, sonra inanmadım diye benimle bi daha görüşmedi. Yanlış mı yaptım acaba?" diye düşünür. Düşünmüyosa o arkadaşlığın anlamı yok dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ilk MESAJIMI alıntılamakta fayda görüyorum. said: Şimdi gelelim can alıcı soruya. Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten. Vicdani açıdan düşünüldüğünde, bu söyleme rağmen affedebileceğiniz dostlarınız mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 mevcut.. Yardımcı oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hay Allah razı olsun, çok yardımcı oldu sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 "Kafası çalışan her adam bu işin sonunda ne yapılması gerektiğini iyi bilir zaten." said: bunun üzerine konu açman komik kaçmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kişiselin bir adabı vardı, o da kalmamış konuyu kilitleyin gitsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yol ver diyoz işte daha ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gereksiz mesajları temizledim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 eğer erkekse, hatun meselesi herhalde 8-10 senelik arkadaşın gözünü bu kadar döndürdüyse yoksa erkekleri bu kadar tribe sokan başka mesele pek görmedim ben hahahoho denip geçiyor çoğu şey. ve eğer sözü geçen hatunla berabersen hala da bence pek ısınmaz aranız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 belkide yalan söylemiştir kavurma. yani göreceli bir yalandır belki. belki ona göre doğru ona göre yalandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar