vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oyss kuyt atsa iidi fenev die baskanınız dior reyz benlik durum yok.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oha kıza gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 OYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Az önce ekrana gelen hatunun gözleri neydi lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SNA1L said: ya hacim su takimda okadar mal adam varken sucu h.aliye atman garip yani. orta sahayi gecemiyoz lan..hala selcuk mal christian akhisar belediyesi ayarinda bekir belki torku konya ayarinda fln haram lan su adamlarin kazandigi para cidden yazik. bi mac kazanip seviniyoruz flnda genis bakinca les yani takim. sen bu maça bakıp yazıyorsun yukarıdakileri, ben bu sezon oynadığımız tüm maçlara bakıp yazıyorum. hacım ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SeaGle said: 5 dakika top oynasa barcelonayı da yener zaten her takım. Olay o topu oynayabilmekte. Halamın bıyığı olsa misali futbol mu olur. ulan lafımın üstüne laf etmek olsun da ne olursa olsun, nasıl bir komplekse sokmuşum seni yav B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Buraga diolarda ya su sow napti sahada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Stochu alsada sut cekse adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Takımınızda baroni gibi bi adam var ve siz taka taka hasan aliye mi taktınız kafayı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hatunun CAPS bekliyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://img.burak.cc/u/45c6ea_mhmhmmmm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 stormeagle said: Buraga diolarda ya su sow napti sahada ? adama top mu geliyor? bu düzen forvet yiyor resmen. ceza sahasında topla buluşma şansı yok ki adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Tuncayin cebine 1m euro koy sow'a gangbang yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Aboooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahaha yillarca e.sehirde yasadim hacim ordan yani:) genel konusuyorum buarada 2gol atan adami kral yapiyosunuz christian ne abi begeniyomusun cidden yada bekir yada selcuk? ha bu adamlar fenere yakisiyo diyosan bisey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ALLLAAAAAHIIIIIIIIM KRİİİİİİİİİİİİİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 @samaella terazine abandım bu arada fenev neler kacırıor ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 samaella said: http://img.burak.cc/u/45c6ea_mhmhmmmm.jpg Rep kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 KuddusiMavra said: SeaGle said: 5 dakika top oynasa barcelonayı da yener zaten her takım. Olay o topu oynayabilmekte. Halamın bıyığı olsa misali futbol mu olur. ulan lafımın üstüne laf etmek olsun da ne olursa olsun, nasıl bir komplekse sokmuşum seni yav B)- AHAHAHAH Hayal mi görüyorsun naaptıyosun anlamıyorum ki? Maç üstüne yorum mu yapamayacağız, yorumuna yorum yapmak mı yasak nedir? Şu kadronun 5 dk oynasa yenemeyeceği kaç takım var ligde ve uefa grubunda? Kağıt üstünde 5 dk'dan daha kısa zaten olay kadrolara bakınca. Ama bu ruhsuz halinizle oynar oynar durursunuz. Sen de kompleks fln, kendini çok büyütüyorsun çetintaş. Senin gibi ne adamlar var bu forumda, çok uçma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 photoshopluk aldım capside sizin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 selçuk bu takımın maestrosu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 güzel kız. maşallah. inşallah. allah sahibine bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 anladığım kadar ile sorun 3 dm ile oynayan fenerbahçe. şu takıma 4-3-3 bile çıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 samaella said: http://img.burak.cc/u/45c6ea_mhmhmmmm.jpg https://dl.dropbox.com/u/18366514/272928336.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar