valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 liverpool anji macini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Takım bildiğin oynayamıyor yahu. Selçuk ne bre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 sahada miguel adında tam bir oçe seyrediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 aelde bir alex olsa show yaparlardısu haliyle anca basabas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 3m vs 100m euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ah ziegler ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yahu siz fenerliler nasıl dayanıyorsunuz bu takıma? İllet oldum 40 dakikadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu selçuk niye sakatlanmıyo böyle 8 ay sahalardan uzak falan kalsa keşke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Selcugun ayagina degen her pas 3m aciliyor ayagindan. Massalah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi Selçuk nolur yok olsun artık ya hala oynuyo herif hey allam çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 adma topu öldürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 1. Liseler arasi futbol turnuvasinin ilk yarisi bitti. Su iki takimi pes'de karsi karsiya koy computer oynasin izle daha cok zevk verir. Aykut ole bi kadro cikarmis ki sanki barca'ya deplasmana gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 adamların kalecisi topa değmedi sanırım ilk yarı boyunca, yazıklar olsun böyle takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Abi limassol'e karşı da bu kadar basiretsiz oynanır mı ya? Siz nasıl sabrediyosunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gidip semt stadinda amator kume maci izlesen yemin ediyorum on kat daha fazla zevk alirsin futboldan. su paralara butceye yazik ya yazik. aykut hicmi analiz yapmiyorsun hicmi mac seyretmiyorsun ya NESINDEN KORKTUN SU TAKIMIN BIZE EZIYET EDIYOSUN BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 selçuk şahin kümeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SeaGle said: Abi limassol'e karşı da bu kadar basiretsiz oynanır mı ya? Siz nasıl sabrediyosunuz abi? Sorun fb de degil hocada bence. Aykut ne olursa olaun direk 1 puana gelmis belli. Barcaya deplasmana gitsen bu defansif kadro ile cikardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 şu aykut yüzünden kaç maçtır takımı izlemiyodum hiçbişey kaçırmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 E aykuta nasıl dayanıyosunuz zaten onu soruyorum sdfg. Takım genel olarak kötü değil aslında, adam gibi hoca olsa oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Eskiden 10 gerizekali vardi sahada simdi 11.. Off bu ne ya bu neeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 rıdvan hafif giydirdi ama bişi demedi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ikinci yari hadi insallah diyimde moral olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi s...m boyle oyunu bu ne lan yuh koy takimina karsi boyle oynanirmi abi oha.utandim resmen. 2yildir zevkli mac izleyemiyorum ya cok kotu. yani kuyt fln olsam allah belanizi versin der giderdim o derece. deli ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yaw Rum takımı vs diyerek ciddi ciddi ilk defa oturup Feneri tutarak maç izliyorum ancak bu ne büyük zulümmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar