Horrible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Arkadaşlar ölmek üzere olsanız napardınız?Son dileğiniz ne olurdu?Ama ölmemek fln gibi dileğiniz yok kesin öleceksiniz öle düşünün ama ölmeden önce ne yapmak iisterdiniz.Hani eski amerikan filmlerinde sorarlarya son dileğin nedir diye öle işte... mesela ben son kez sevcdiklerimle lunaparka gitmeyi isterdim :) Bide herkese hakkında düşündüklerimi sölerdim :P Nasılsa ölücez :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Kendı portremı cızmek ısterdım (off cok mu alıntı oldu)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bunlar önceden sorudular...ama sevdiğim kişiye bazı şeyler söylerdim herhalde.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kılıcımla mümkünse orta çağda veya herhangi bir fantazi dünyasında savaşarak ölmek :) iki ay önce gelseydi bu soru ''sevdiğim'' kişiyi görmek isterdim herhalde heh [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Kasım 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Valla 1 günüm varsa, Paticik'a yazardım, "Ben yarın ölücem" diye, sonra bütün gün gelen yanıtları okurdum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Natural_Jedi, 10 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Böyle güzel bir topiğin a..... s...... tınız ya helal olsun.... Prdn ben o topic açıldığında görmemiştim ama a.....s.... gibi birşey yazman gerekmezdi!Tmm arkadaşlar lütfen kimse yazı fln yazmasın...Herkezden özür![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yok arkadşım yanlış anlama san değil sözüm,saçma sapan msglar atıp garbage lık yapanlaraydı.eski topicteki yani .[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 zaten hepimiz birgün ölcez doğduğumuzdan bugüne kadar ne yapıyorsak bu başlığı okuduktan sonra ölmesssekte gine onları veya daha farkılı şeyler yapcaz yani bu treydi okumadanda ölceğimi bildiğim için farklı bişey yapmıycam hadi laetitia casta ile evlenirsen kaç gün yataktan çıkmazdın veya bill gates den daha zengin olcağını bilsen ne yapardin diye atraktif sorular sorsaydın bir nebze insanı hayal kurmaya yöneltebilirdi bu arada topicin anasını s. tabiride ne oluyor yok öle bişey bu topiclerin hepsi biizm bacimiz[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 uyumam durmadan yiyip içip gezip tozup sora sessizce yatagıma uzanıp ölürdüm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Yerdim niahiaihaiha[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aramaya inanırdım[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pohaahahhaha :D[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ne pilim bi an aramaya ınanmak güzel geldi (:[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sevdigim kisilerle birlikte iyi vakit gecirmeye bakardim heralde[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Dunyada ne kadar sexy kadın varsa hepsiyle bikaç saat isterdim[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Büyük ihtimalle sevdiğim insanlarla aramı bozup ayrılırdım (özellikle çok sevdiklerimle) , çünkü insan semediği bir iiçin arkasından ağlamaz . Sevdiklerim benim için üzelmesinler isterdim .........[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zamanında açılmış.. maksat torba dolsun.(post kasıyorum ) sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 zamanında ne felsefik yaklaşmışım olaya :D şimdi dünya turu fln yapardım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nostalji olmuş bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 once hayvan gibi yemek yerim sonra hayvan gibi sevisirim en sonda hayvan gibi yatar uyurum mis sonra olum hos geldi sefa geldi [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 02:19 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ne kdr bos bi topic açmısım ben yaa LöL =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eheh bone sen uplıyorsun ben de ardından geliyorum galiba ama cevap yazasım geldi benim de :) evdekilere durumu açıklarım sonra kanıtlamak gerekebilir onu da yaparım ardından bi miktar para alıp bi avrupa turu falan atar babamların yanında ölürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Gider dünyanın bi yerindeki müslüman kardeşlerimizle savaşır ölürüm ki cennette yeri garanti edeyim hehe. Son çare buna kaldık cennet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 cennetten arsa cehennemden de arazi satın alırım buralar komple benım yanın eşşoleşşekler diyebilmek guzel olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 güne özel muamele yapmazdım, sıradan bir günmüş gibi geçirirdim. baş baş diye de not bırakırdım her yere. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar