Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölmek üzere olsanız ne yapardınız???

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ölmek üzere olsanız napardınız?Son dileğiniz ne olurdu?Ama ölmemek fln gibi dileğiniz yok kesin öleceksiniz öle düşünün ama ölmeden önce ne yapmak iisterdiniz.Hani eski amerikan filmlerinde sorarlarya son dileğin nedir diye öle işte...
mesela ben son kez sevcdiklerimle lunaparka gitmeyi isterdim :) Bide herkese hakkında düşündüklerimi sölerdim :P Nasılsa ölücez :P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar önceden sorudular...ama

sevdiğim kişiye bazı şeyler söylerdim herhalde.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

kılıcımla mümkünse orta çağda veya herhangi bir fantazi dünyasında savaşarak ölmek :)

iki ay önce gelseydi bu soru ''sevdiğim'' kişiyi görmek isterdim herhalde heh

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 10 Kasım 2004 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1 günüm varsa, Paticik'a yazardım, "Ben yarın ölücem" diye, sonra bütün gün gelen yanıtları okurdum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 10 Kasım 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Böyle güzel bir topiğin a..... s...... tınız ya helal olsun....

Prdn ben o topic açıldığında görmemiştim ama a.....s.... gibi birşey yazman gerekmezdi!Tmm arkadaşlar lütfen kimse yazı fln yazmasın...Herkezden özür![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten hepimiz birgün ölcez
doğduğumuzdan bugüne kadar ne yapıyorsak bu başlığı okuduktan sonra ölmesssekte gine onları veya daha farkılı şeyler yapcaz yani bu treydi okumadanda ölceğimi bildiğim için farklı bişey yapmıycam
hadi laetitia casta ile evlenirsen kaç gün yataktan çıkmazdın veya bill gates den daha zengin olcağını bilsen ne yapardin diye atraktif sorular sorsaydın bir nebze insanı hayal kurmaya yöneltebilirdi
bu arada topicin anasını s. tabiride ne oluyor yok öle bişey bu topiclerin hepsi biizm bacimiz[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük ihtimalle sevdiğim insanlarla aramı bozup ayrılırdım (özellikle çok sevdiklerimle) , çünkü insan semediği bir iiçin arkasından ağlamaz . Sevdiklerim benim için üzelmesinler isterdim .........[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...