vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 AI için sağlam update gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 abi bişey sorucam şimdi ben gaza geldim hemen iki üç teslimat yaptıktan sonra 500k kredi çektim gittim kendime garaj falan açtım bi tanede eleman aldım yanıma herifin driving zımbırtısı 1.7 şu anda abi ben tutup 10k lık mesela teslimat yapıyorum herif gidiyo 200€ getiri yaptı yazıyo bana altta. bu ne saçmalık? ben 10k yapıyorum herif 200€ kazanıyo bu neye göre ayarlı yani ben bu herifi yönlendiremiyomuyum? heryer iş ulan? git bulsana bi tane sağlam job? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Sadece şu yönde seviye atlasın gibi yönlendirebiliyorsun, mesela adr veya uzun yol gibi. Yoksa kafasına göre çalışıyor ve senin kadar asla kazanmıyorlar. Ancak mod vs varsa daha bir tycoon havaı yakalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 vaperon said: AI için sağlam update gelmiş. 1.9 sonrası patch mi bu ya. Save kaybetmeden nasıl yüklüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 1.9.5 betası bende yüklü saveler kaybolmadı. Ama AI halen aynı bir değişiklik yok. Patch daha betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 abi beğendiğiniz mod varmı şuraya link paylaşında yükleyeyelim bizde. salak saçma türk sitelerindeki modlar iğrenç ya. yok tesbih modu yok aragaz modu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ets2.lt Buradan indir modları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ben modsuz oynuyorum, sadece ek paket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=k03gQaBlqxc Şu adamın kullandığı modları kullanın. Simulation stream'leri yapan birisi. edit: Youtube sayfasında info kısmında veriyor modları linkleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Multiplayer mod çıktı. Sadece orjinal ve steam üzerinden çalışıyor. Server baya canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 world of trucks dimi nereden giricez çözemedim resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 multi mod'da ne mevcut peki ? yarış fln varsa alırım valla hardtruck 1'den sonra hiç biri sarmadı. O kadar bug olmasına rağmen ne zevkle oynardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 girdim demin. yükü birakamadım. Çıktım. Şunu indirmeniz gerekiyor. Sonra direkt olarak server'a bağlanıyorsunuz. Baya bi player var. http://ets2mp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 çok player var baya keyifliymiş de 4 kere çöktü oyun uğraşamicam iyice patchlesinler ondan sonra girerim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 2 haftadır ara sıra giriyorum, bir kere dahi çökmedi bende. Geldiği haliyle duruyor. Mod falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yükü birakabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Yok onu normal oyunda da beceremiyordum zaten. Çok oyunculuya geçince birkaç kez deneyeyim dedim yine olmadı. Yalnız, oyun kayıtları ortak olduğundan yükü bırakacağım zaman klasik oyuna dönüyorum. Tek tuşla bırakıp, çıkıyorum. Çok oyunculuya geçip devam ediyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ben defalarca yükü bıraktım. Sıkıntı yok bende. Şehirler ve depolar kaza yapamayacağın bölgeler. İçinden geçebiliyorsun milletin. Aslında yavaştan onu da kaldırsalar süper olur. Millete geçerken selektör yapıyorum. Korna çalan var, selektör atan var. Adamın biri neden solladın sollanmaz bölgeydi falan diye ayar attı falan. İlginç olmuş oyun bu şekliyle. Nasıl yazabildiğimi bulamadım ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 %75 indirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 goat simulator oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 %80 collectors bundle 7,39 € gold bundle 4,45 € collectors almaya gerek varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Abi ne mezarcıymışsınız ya ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Odeon said: %80 collectors bundle 7,39 € gold bundle 4,45 € collectors almaya gerek varmi ? bence gerek yok, ekstra koydukları şeyler çok gereksiz. bu arada flash sale'a girmiş %85 olmuş indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yahu değer mi almaya? Sırf Avrupa yollarında araç kullanmak için yani. Birebir mi acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben oynadım biraz, baya gerçekçi ve keyifli. tırla hız sınırını aştım ya oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar