Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bişey sorucam şimdi ben gaza geldim hemen iki üç teslimat yaptıktan sonra 500k kredi çektim gittim kendime garaj falan açtım bi tanede eleman aldım yanıma herifin driving zımbırtısı 1.7 şu anda abi ben tutup 10k lık mesela teslimat yapıyorum herif gidiyo 200€ getiri yaptı yazıyo bana altta. bu ne saçmalık? ben 10k yapıyorum herif 200€ kazanıyo bu neye göre ayarlı yani ben bu herifi yönlendiremiyomuyum? heryer iş ulan? git bulsana bi tane sağlam job?
Mesaj tarihi:
Sadece şu yönde seviye atlasın gibi yönlendirebiliyorsun, mesela adr veya uzun yol gibi. Yoksa kafasına göre çalışıyor ve senin kadar asla kazanmıyorlar.

Ancak mod vs varsa daha bir tycoon havaı yakalanabilir.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=k03gQaBlqxc

Şu adamın kullandığı modları kullanın.

Simulation stream'leri yapan birisi.

edit: Youtube sayfasında info kısmında veriyor modları linkleriyle.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yok onu normal oyunda da beceremiyordum zaten. Çok oyunculuya geçince birkaç kez deneyeyim dedim yine olmadı.

Yalnız, oyun kayıtları ortak olduğundan yükü bırakacağım zaman klasik oyuna dönüyorum. Tek tuşla bırakıp, çıkıyorum. Çok oyunculuya geçip devam ediyorum. =)
Mesaj tarihi:
Ben defalarca yükü bıraktım. Sıkıntı yok bende. Şehirler ve depolar kaza yapamayacağın bölgeler. İçinden geçebiliyorsun milletin. Aslında yavaştan onu da kaldırsalar süper olur. Millete geçerken selektör yapıyorum. Korna çalan var, selektör atan var. Adamın biri neden solladın sollanmaz bölgeydi falan diye ayar attı falan. İlginç olmuş oyun bu şekliyle.

Nasıl yazabildiğimi bulamadım ama :P
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Odeon said:

%80 collectors bundle 7,39 €

gold bundle 4,45 €

collectors almaya gerek varmi ?

bence gerek yok, ekstra koydukları şeyler çok gereksiz.

bu arada flash sale'a girmiş %85 olmuş indirim.
  • Yeni Oluştur...