arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 afişi güzel olan sevdiğin bi filmin afişini al.[signature][hline][i]deliverance thrown back at me deliverance laughing at me [i]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 "bağdat semalarına bombalar füzeler değil uçan halılar yakışır" diyen bir bezgin bekir osteri, ırak savaşından once leman vermişti. bir tomb raider posteri var ama sevmiyorum indirecem bir pinkfloyd posteri var (prawlerlardakinin aynısı herifte unutca ilkini aynısından bi tane daha almıştım) imzalı robionson cruise-cuma posteri var(eh) üşenmediim bi ara daha bi sürü almayı düşünüyorum.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 10 Kasım 2004 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 kendi posterim[signature][hline]kofte+piyaz
narin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 2 kizin opustugu poster silinir mi ya ? Ne var bundan ahlak disi anlamadim ? Yari ciplak bile degiller sadece opusuolar diye bi poster silinir mi ? Allah askina aciklayin bana.. Louvre muzesindede escinsel resimler var ama kimse "aman oraya cocuklari goturmeyelim" demio ... Ben ciplak kadin resmi yada manken koymadim ki sadece 2 kiz opusuo bu kadar ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ikı dene Dragon Posteri (biri dragonspell) [Bu mesaj Dwinz tarafından 10 Kasım 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 benim odamda film posterleri war walla[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Denizlisporun galibiyat maçlarından kopmuş gazete küpürleri daoc toa afişi milli takım posteri film afişleri[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN)
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 t-mac Shaq Stephon Marb. Pascal Nouma (eli şortundayken) Hagi. . . . vs.vs[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tüm odam spider-man posterleri ile dolu ama web-cam vs. olmadığından fotoğraf koyamıyorum :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me [Bu mesaj NotoriuS tarafından 10 Kasım 2004 17:23 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bi tane atatürk resmi var orta büyüklükte sonra liv in resmi var bide elric in resmi var[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Jester Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 lotr:rotk,spiderman,spiderman2,thief3,princeofpersia warriorwithin, therion,world of warcraft, anathema,attack of the clones, spawn, suicide, cidesphere, sepultura, dio, might and magic 9, turk rock antolojisi, sw:kotor, the crow, castlevania, everquest, depeche mode, mor ve ötesi, blind guardian, final fantasy xii daha sayim mi :)[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 piri reis in dünya haritasını aldım bugün. asacam bi ara.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Ha bide bende Haberci nın kuru kafa ısaretı war ya o war :rock:[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Öne çıkan mesajlar