Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odanızdaki posterler

Natural

Öne çıkan mesajlar

Nelerdir duvarlarınızı süsleyen posterler?

mümkünse jpg olarak buraya da koyun.

bende;
blind guardian(istanbul konser afişi),blind guardian(blue jean den çıkan bi poster),almora (kalihora's song),kendi hazırladığım küçük konser görüntülerinde oluşan bir poster, pentagram(2 tane,küçük) 1 tane daha blind guardian(küçük),opeth(zor dergisi no:2 den çıkan poster),dream theater(küçük),orta dünya haritası,türk rock antolojisi 1980-2000(baya büyük) ve daha çiçeği burnunda che posterim (hayvani)(eskiden yerinde liv tyler vardı:)) olmak üzere zilyon tane poster bulunmaktadır.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Kıll Bıll'ın fılm afısı
bır tane kendı cektıgım fotolarmın oldugu bı mantar pano var
bı tanede Che posterı var ne bılıyım ole cok poster asmadım ama yenı eve tasınınca asmayı dusunuyorum baya :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

Posterleri severim. Odama renk katıyorlar gibi geliyor ama eskiden çok posterim vardı daha çocukken. Bir kaç ay önce aklıma geldi "Aaa ben tekrar poster asayım odama" diye, ve ufak ufak başladım. Şu anda bulunanlar: Kill Bill Vol.2, Opeth, Commando (arnold'un oynadığı ehehe), Finding Nemo, Scarface, Lost in Translation, Kill Bill Vol.1, Mystic River. Daha bu kadar var... Geliştirecem.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

benim odada bir BMW K 1200 RS motosiklet posteri,matrix revolutions posteri (gitmedim ama olsun :D) , odtüde çekilmiş fotoğrafım,fernando alonso nun posteri,(burak sağolsun) bi de türkiye haritası var..
artı kardeşimin zamanında pırintırdan çıkardığı (kartuşları bitiren) baldur's gate 2 resimleri falan var.[signature][hline]şu hayatta tek idolüm arthas amcadır.seviyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

-Turkıye Haritasi-[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...