vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SirWinstonPee said: sipeyskeyk said: Donanımhaberi tavsiye ederim burası gay forumu. Doğru gelmiş olm adam. ahahah abi ne diim size.yeminle sosyal baskı yuzunden alt tab a almaktan bıktım patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BabacumMostors said: ya o değil de biz bu adama ayıp ettik galiba.. adam "iyi lan istenmediğim yerde durmam" dedi ve gitti.. kendilerine üstü kapalı "siktir git" denilen diğer tipler "banane lan kalcam işte burada lölölölölölö" demedi delikanlı adammışsın, üşüyoruz arıza reis Birincisi adamın tarzı var yalnız. İkincisi mimar egosunda gözlemlediğimiz hareketler, ekstrem bişey görmedim ben. Üçüncüsü zemin fayanslarında ilk ölçtüğün 4 cm yanlış kardeş. Tavan ve merdiven ölçümlerinde sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 4. sü arkadaş kuku dedikçe ben evde küfrün orjinalini haykırma ihtiyacı duydum. Tenekeli küfrü de ilk defa duydum, mimar yaratıcılığı bu olsa gerek. 5. si arkadaşın topunun küçükken müteahhitlerin pofur pofur sigara içtiği konteynır şantiye binasına kaçtığı anlaşılıyor videolarda. Tespitlerim devam edecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BabacumMostors said: adamı donanım habere kaçırdık/kitledik ahasdf http://forum.donanimhaber.com/m_67237806/tm.htm zaa kimse iplememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hoşgeldin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 DHde kimse sallamamış. Bize daha uyum sağlar baksana 8 sayfa olmuş. Sanki biz çok normaliz de adama git diyoruz. Gel arıza abi geri. Biz ettik sen etme. :( Edit: 8 sayfa olmuş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Biri arasın cepten adamı, gelsin. Renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 CthuLhu said: BabacumMostors said: adamı donanım habere kaçırdık/kitledik ahasdf http://forum.donanimhaber.com/m_67237806/tm.htm zaa kimse iplememiş Ahahah best donanımhaber writer ever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 CthuLhu said: BabacumMostors said: adamı donanım habere kaçırdık/kitledik ahasdf http://forum.donanimhaber.com/m_67237806/tm.htm zaa kimse iplememiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 harbiden ayıp ettiniz beyler adam kendi konusunda yardırcaktı işte. şu videosu efsanedir. http://www.youtube.com/watch?v=2AwRNSAZZ2Y http://www.youtube.com/watch?v=-9m1_waSAac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aahaha abi herif arada bana da kaymış. Ama tuttum ben arıza adamı. Arıza olarak değil de, paticikte normal kişiliğiyle yer edinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bundan bu kadar tiksindiyse trakya tarafından istanbula yaklaşırken ki yerleri görse bayılır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://www.facebook.com/ArizaAdamTurkey/posts/449711241741657 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 adama "sen gel sen arıza adam" desek mi? bu konu içerisinde takılır işte en azında arıza olduğunu biliriz, arıza olduğu halde durumdan haberi olmayanların yanında daha iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Üşenmeden bir kaç videosunu izledim, zorlama mimikleri haricinde gayet doğru konuşmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yalnız DH'de cidden hiç takmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kız kaçırandık şimdi adam kaçıran olduk forumca. THIS IS PATiCiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bu arada geçen gün ilk defa paticiği yüksek sesle söyledim, kulağa çok kötü geliyo ya. resmen übergay. halk arasında "forum" dicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 la bebeler siz ne bicim adamlarsiniz ya, ananizdan babanizdan boyle mi gordunuz, nerde turkun misafirperverligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 barnacle said: bu arada geçen gün ilk defa paticiği yüksek sesle söyledim, kulağa çok kötü geliyo ya. resmen übergay. halk arasında "forum" dicem bundan sonra. abi bazen ventrilodan sen paticiktenmisin diyorum, kız arkadsımada oyle, -bu forum ne? -paticik -ne anlamadım? -ptcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Masquerade said: http://www.facebook.com/ArizaAdamTurkey/posts/449711241741657 şuradaki mesajına cevap verek bari "kardeş sen gel biz de az arıza değiliz" diyelim adam cidden bana samimi geldi, hiç laga luga yapmadan "giderim o zaman np" dedi ve gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 @spompas o.o dhde hiç iplemediler çok üzüldüm. geri dönerse methiyelerle karşılayacam kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ARIZA ADAM GÜNCESİ! DİYE BÖLÜM AÇILSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arizaadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yaaa ben küser küser yine kasıklarımı büzer geri dönerim genelde avratla kavgalarımdan sonra da. Hepimiz Yaratan evladıyız aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 aaAAaaa hoş geldin, daha da gitme bizim de senden pek bir farkımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar