axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bu hikayenin sonunda buluşacaklar sevişecekler. Viral hemen ardından gelecek. Ya da tam sevişme sırasında gelecek emin olamadım. Buz gibi kokakolamızdan yudumlar alırken öbüşmeye başladık gibi bişey bekliyorum.
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 axedice said: Bu hikayenin sonunda buluşacaklar sevişecekler. Viral hemen ardından gelecek. Ya da tam sevişme sırasında gelecek emin olamadım. Buz gibi kokakolamızdan yudumlar alırken öbüşmeye başladık gibi bişey bekliyorum. trudat
tambjk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Eğer eşine söylersen hernekadar sana güvensede aklının bir ucunda hep acaba o kız yeni bir mesaj atıp aradımı, ben üzülmeyeyimdiye bana söylemiyor mu acaba şeklinde şüphe kalacaktır. En ufak bir sorun yada soğuklukta sorunu kendinde aramak yerine o kız acaba kocamın kafasını mı karıştırıyor diye düşünecektir. Söyleme ve hiç cevap yazma bence :)
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Saeros said: ne diyeceğini yazıyorum kelimesi kelimesine "off gene mi bu kız... ya ben x'te otururken üst komşunun bi kızı vardı, ağır şizofrendi beni de takmıştı kafaya. sürekli kuruyodu kafasında işte evliymişiz çocuklarımız varmış, sürekli yatıyomuşuz. baya kırmış kafayı yani. beni her gördüğünde garip garip pozlara giriyodu da annesi gelip zar zor çekip götürüyodu. şimdi de bi yerden bulmuş numaramı mesaj atmış, ama böyle normal durduğuna bakma "iyileştim ben" ayağına yatıyor da daha önce de gördük aynısını, şimdi ben bununla buluşmaya gitsem aynen resetleyecek kafayı yıllar öncesine dönecek. yazık cevap vermeyeyim en iyisi, iyice çıldırmasın. (burda eşin kızın adını soruyor) valla mesajda reyhan yazmış ama bazen ayşe oluyor bazen lara. düşün artık ne kadar uçmuş" daha sonra onun ilgilendiği bir alanla ilgili enfes bir soru yönelterek konuyu değiştirebilirsin. eşin de daha sonra sana inanmayarak kızı arar ve kızla buluşur, konuşurlar ve kızla yaşadıklarınızı öğrenir, eve geldiğinde tartışırsınız pılını pırtını toplayıp annesinin evine gider, sen de koca evde tek başına kalırsın. eşin bikaç gün dönmeyi reddedince hesap sormak için bütün bu olayları fişekleyen mesajı atan kızı ararsın, ilk önce konuşma çok sert başlar çünkü sinirlisindir, fakat kızın yatıştırıcı ses tonu ve özür dileyen kelimeleri bir süre sonra seni yumuşatır ve kızla buluşmaya ikna olursun. önce kahve sonra orgazm sigarası. daha sonra kendinden utandığın için kızı aramazsın, eşinle de doğru dürüst konuşamazsın çünkü vicdan azabından geberiyorsundur. bir süre sonra basit bir şekilde boşanırsınız ve eski anlamsız hayatına geri dönersin ve otuz yıl sonra tek başına ölürsün bence sen burdan tavsiye alma böyle bir şey değil dediğim, eğer öğrenmesinden ve vereceği tepkiden çekiniyorsan, olayın tamamını anlat, ama odak noktalarını değiştir, gölgele, spot tut falan, senin yeteneğin ve eşinin anlayış kalibresini de göz önünde bulundurarak, şu yüzden bu yüzden başladı, şöyle ilerledi, söyle devam etti bitti gibi, kadınların ilgisini çekecek noktaların altını çiz, falan filan işte
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sevgili patiler hemen analize baslamis masallah. Lan evli adamin baska kadinlarla ne isi var otur oturdugun yerde. Ha canin isterse bosanirsin o zaman istedigin kadinla takil.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tambjk said: Eğer eşine söylersen hernekadar sana güvensede aklının bir ucunda hep acaba o kız yeni bir mesaj atıp aradımı, ben üzülmeyeyimdiye bana söylemiyor mu acaba şeklinde şüphe kalacaktır. En ufak bir sorun yada soğuklukta sorunu kendinde aramak yerine o kız acaba kocamın kafasını mı karıştırıyor diye düşünecektir. Söyleme ve hiç cevap yazma bence :) bu daha doğru
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PastorOfMuppets said: Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi DRAMA DEFUSED. Sexual tension killer
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tambjk said: Söyleme ve hiç cevap yazma bence :) Ahahahahah bu da ölü taklidi yap gider gibi olmuş
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bence bir kahveden sorun çıkmaz, eski bir dostun olarak tanıt eşine akşam yemeğine falan gelsin size, sonra şofben bozulsun
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: Feamer said: Söyleme ve hiç cevap yazma bence :) Ahahahahah bu da ölü taklidi yap gider gibi olmuş asdfsdfasdfsd Pati halkının bu ilişki muhabbetleri çok eğlenceli oluyo lan
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o sözü ben söylemedim bu arada alıntı yanlış, ayrıca söylemesin söylemesin ama kadın kedi öğrenirse daha ters olur, bu sefer hiç laf anlatamazsın, bence baştan anlatmak en yisi
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Nekro said: kahve diyorsa niyet belli abi ben bunu kırarım
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kızla buluşmaya gidesre ayran içirsin, kız uyuklayınca da kazasız belasız eve gider
idilik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu topici açan sen değil de eşin olsaydı, yani aynı şey eşinin başına gelseydi, ne gibi bir tavır almasını, nasıl bir tepki göstermesini bekler ya da isterdin? bu sorunun yanıtını ver kendine. verdiğin yanıtın aynını kendi durumuna uygula.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 biri erkek biri kadin. esit degiller bir kere. soruyu cevaplama.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: adam bu konuyu buraya açıyorsa kafada gitmiş zaten sdfsdf. olm hesap edince gereksiz çıkıyor bu risk. >:D< Llama said: o iş kahve ile kalmaz... aynen... dasaaa said: said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım vs said: Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi. + said: Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. kız sekse çağırmış bariz. bunun da içi gitmiş. çok da mutlu bi evlilik geçmiyor olabilir ilk kısımdaki ifadeye göre. keza bize verilmesi gereken tek bilgi evli olduğu idi. mutlu olduğunu illa ki belirtme ihtiyacı hissetmiş. bu eleman kızla görüşmeye gider babalar. sonra hanım öğrenir. olaylar olaylar olaylar ve evet...bu bir seks buluşması olacak...gözün yiyor,"ben bu hatunla seksimi yaparım, ondan sonra donu mu giyer,evime gider,eşimin yüzüne de bir şey olmamış gibi bakarım" diyorsan bu kızla buluş...yoksa cızzzz....
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Llama said: o iş kahve ile kalmaz... cigara ile biter. dimi Llama?
Öne çıkan mesajlar