yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu sene açmayı unutmuşuz ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 okuyan mı kaldı patide herkes evli barklı ve cocuklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BEN OKUMUYORUM İŞSİZİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 AL PROGRAMIM BOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 https://dl.dropbox.com/u/18366514/dersprog.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 sen mezun olunca asker sonra reno dimi sdfs derslere bakınca belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yek yea ben direk otomotiv fabrikasında çalışmak istemiyorum, çok fazla kasvetli o ortamlar. Fazla ofis işi içeriyor. Ben sahayı seviyorum. Otomotiv yan sanayi üzerine çalışırım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bakımcı ol yağ içinde yüzersin hobi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 TEZ ARAŞTIRMASI Ders programıma gel, yazamadım gitti. Marmara bütün bilim sevgimi öldürdü, teşekkürler Marmara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 SeaGle said: https://dl.dropbox.com/u/18366514/dersprog.JPG sen hala okuyo musun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Okuyom ben yea. Daha 90 dk bitmedi olm, uzatma da vermeyecek hakem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Topics in Macroeconometrics Seminar on Economic Policy in Turkey Advanced Topics in Financial Econometrics Global Political Economy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denizdemirbas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 TBF491 VERİ MADENCİLİĞİ YBS411 BİLGİ SİSTEMLERİ YÖNETİMİ YBS431 SİSTEM ANALİZİ VE TASARIMI YBS441 ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ YBS451 ÇAĞDAŞ YÖNETİM TEKNİKLERİ YBS461 PROJE YÖNETİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Seagle Tez nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ÇEV311 Akışkanlar Mekaniği TSÇ327 Çevre Hidrolojisi ÇEV421 Çevresel Etki Değerlendirme ve Çevre Mevzuatı TSÇ325 Organik Kirleticilerin Çevreye Etkisi ÇEV215 Su Kimyası ÇEV303 Temel İşlemler I Aha bunlar. 5. sınıf olmanın avantajları. İlk defa 6 derse düştüm bir dönemde. Bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 SUMMER PRACTICE I MINERAL DEPOSITS ENGINEERING GEOLOGY HYDROGEOLOGY COMPUTER APPLICATIONS IN GEO.ENG. GEOLOGICAL ENGINEERING DESIGN I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 NolaxThensbane said: Seagle Tez nerede? Bizde tez yok öyle abi, proje yapiyoruz. Yani tez gibi oluyor tabi o da, adı tez değil. Ikinci dönem o. 2 tasarım 1 bitirme alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 - Technisches Englisch - Einführung in die Programmierung - Mathematik 1 - Technische Grundlagen der Informatik - Betriebswirtschaft math haric hepsi zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 PHYS501.01 CLASSICAL DYNAMICS PHYS531.01 ELECTROMAGNETIC THEORY PHYS511.01 QUANTUM MECHANICS I winter bana geliyor ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bizim dönem baya iyiydi ya QMları teoman hoca vermişti sdf SMleri Muhittin hoca, CMyi Haluk hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ahh hadi ya...Muhittin hoca bu dönemde EMT veriyor, son sınıfta da EMT'yi haluk hoca verince, muhittin hoca şuanda sadece tensor algebra öğretmenkten başka yeni bir şey gösteremiyor, Haluk maşallah bitirmiş tüm master EMT konularını..=) Teoman hoca istatistik veriyormuş 2. dönem, ondan ders almadan gitmk istemiyordum iyi oldu... Sen bilirsin Levent Akantı,QUANTUM mecleri o veriyor.? o da teorici olduğundan mütevellit, 2 haftadır grıp teori yapıyoruz=) çok zevkliymiş bu arada=) şikateyçi olacağım tek ders Klasik.Meral hoca veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 JEO 1107 TEKNİK İNGİLİZCE I JEO 2306 STRATİGRAFİ JEO 2302 MİNERALOJİ MAT 2011 MATEMATİK III JEO 2304 İSTATİSTİK İNS 1012 STATİK JEO 2307 PALEONTOLOJİ JEO 3504 HİDROJEOLOJİ JEO 3503 SEDİMENTOLOJİ - SEDİMENTER PETROGRAFİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 zeper said: ahh hadi ya...Muhittin hoca bu dönemde EMT veriyor, son sınıfta da EMT'yi haluk hoca verince, muhittin hoca şuanda sadece tensor algebra öğretmenkten başka yeni bir şey gösteremiyor, Haluk maşallah bitirmiş tüm master EMT konularını..=) Teoman hoca istatistik veriyormuş 2. dönem, ondan ders almadan gitmk istemiyordum iyi oldu... Sen bilirsin Levent Akantı,QUANTUM mecleri o veriyor.? o da teorici olduğundan mütevellit, 2 haftadır grıp teori yapıyoruz=) çok zevkliymiş bu arada=) şikateyçi olacağım tek ders Klasik.Meral hoca veriyor :( evet levent hocanın da iyi vereceğini tahmin etmiştim ama ondan hiç çekirdek ders almadığım için kesin konuşmak istemedim :p teoman hocadan da istatistik baya eğlenceli olur. yalnız asıl lisans EMTsini alpar hoca verdiği zaman tam bir katliam oluyor :D ondan sonra gerçekten emt almaya gerek yok. haluk hoca da keza emt sevdiği için onda da öyle olmuştur normal olarak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Alpar hoca tek bir hedefe kitleniyor son sınıf dersi verirken...o da bilim hazırlık okuyanları bırak! no matter what...onlar bu yılı geçememeli..=) yoksa Alpar hoca iyidir 202 almıştım=) katliam bize değil,bilim hazırlıklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar