Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012-13 Güz Dönemi Dersleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yek yea ben direk otomotiv fabrikasında çalışmak istemiyorum, çok fazla kasvetli o ortamlar. Fazla ofis işi içeriyor.

Ben sahayı seviyorum. Otomotiv yan sanayi üzerine çalışırım diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
ÇEV311 Akışkanlar Mekaniği
TSÇ327 Çevre Hidrolojisi
ÇEV421 Çevresel Etki Değerlendirme ve Çevre Mevzuatı
TSÇ325 Organik Kirleticilerin Çevreye Etkisi
ÇEV215 Su Kimyası
ÇEV303 Temel İşlemler I

Aha bunlar. 5. sınıf olmanın avantajları. İlk defa 6 derse düştüm bir dönemde. Bitsin artık.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Seagle Tez nerede?

Bizde tez yok öyle abi, proje yapiyoruz. Yani tez gibi oluyor tabi o da, adı tez değil. Ikinci dönem o.

2 tasarım 1 bitirme alıyoruz.
Mesaj tarihi:
- Technisches Englisch
- Einführung in die Programmierung
- Mathematik 1
- Technische Grundlagen der Informatik
- Betriebswirtschaft

math haric hepsi zevkli.
Mesaj tarihi:
ahh hadi ya...Muhittin hoca bu dönemde EMT veriyor, son sınıfta da EMT'yi haluk hoca verince, muhittin hoca şuanda sadece tensor algebra öğretmenkten başka yeni bir şey gösteremiyor, Haluk maşallah bitirmiş tüm master EMT konularını..=)

Teoman hoca istatistik veriyormuş 2. dönem, ondan ders almadan gitmk istemiyordum iyi oldu...

Sen bilirsin Levent Akantı,QUANTUM mecleri o veriyor.? o da teorici olduğundan mütevellit, 2 haftadır grıp teori yapıyoruz=) çok zevkliymiş bu arada=)

şikateyçi olacağım tek ders Klasik.Meral hoca veriyor :(
Mesaj tarihi:
JEO 1107 TEKNİK İNGİLİZCE I
JEO 2306 STRATİGRAFİ
JEO 2302 MİNERALOJİ
MAT 2011 MATEMATİK III
JEO 2304 İSTATİSTİK
İNS 1012 STATİK
JEO 2307 PALEONTOLOJİ
JEO 3504 HİDROJEOLOJİ
JEO 3503 SEDİMENTOLOJİ - SEDİMENTER PETROGRAFİ
Mesaj tarihi:
zeper said:

ahh hadi ya...Muhittin hoca bu dönemde EMT veriyor, son sınıfta da EMT'yi haluk hoca verince, muhittin hoca şuanda sadece tensor algebra öğretmenkten başka yeni bir şey gösteremiyor, Haluk maşallah bitirmiş tüm master EMT konularını..=)

Teoman hoca istatistik veriyormuş 2. dönem, ondan ders almadan gitmk istemiyordum iyi oldu...

Sen bilirsin Levent Akantı,QUANTUM mecleri o veriyor.? o da teorici olduğundan mütevellit, 2 haftadır grıp teori yapıyoruz=) çok zevkliymiş bu arada=)

şikateyçi olacağım tek ders Klasik.Meral hoca veriyor :(

evet levent hocanın da iyi vereceğini tahmin etmiştim ama ondan hiç çekirdek ders almadığım için kesin konuşmak istemedim :p teoman hocadan da istatistik baya eğlenceli olur. yalnız asıl lisans EMTsini alpar hoca verdiği zaman tam bir katliam oluyor :D ondan sonra gerçekten emt almaya gerek yok. haluk hoca da keza emt sevdiği için onda da öyle olmuştur normal olarak hehe.
Mesaj tarihi:
Alpar hoca tek bir hedefe kitleniyor son sınıf dersi verirken...o da bilim hazırlık okuyanları bırak! no matter what...onlar bu yılı geçememeli..=) yoksa Alpar hoca iyidir 202 almıştım=) katliam bize değil,bilim hazırlıklara.
  • Yeni Oluştur...