SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şimdi 2x4 ram aldım pcye.bilgisayarım özelliklere tıkladığımda orda yüklü bellek:8gb(kullanılabilir miktar 3.25) yazıyor ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kullandığın os 32bit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kalanina isletim sistemin yetemiyor, 32 bit durumu muhtemelen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aynen 32 bit işletim sistemi.64bitmi yüklemem gerekiyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İşlemcin falan destekliyorsa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 işlemci yeni aldım ya amd fx bişey. şimdi kullandığım win 7 ultimate üstüne nasıl 64 bit kurarım nerden indirebilirim bide cdrom bozuk flash bellekten fln yüklenirmi bi anlatsanız noobum bukonuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 64bit yukleyeceksin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 nasıl yapcam bilmiyomki bide sende key vardı demi yollasana yükliyim hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 lisanlar 32/64 diye ayrılmıyordu galiba. mevcut lisansınla 64'e gidebiliyorsun diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kurulum dosyalarını bul hepsini masaüstünde bir klasöre at, oradan başlat kurulumu işte. gogo torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ya cdye alın fln yazıyor illa cd olmasımı gerekiyo.direk dosyalardan yapabiliyozmu yoksa kurulumu?heryerde win7 iso dosyası var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Hayır, kullandığın 32bit OS i silip yeniden 64bit kurman lazım. Windows içinden değiştirebileceğin birşey değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 öf biton iş bi bilgisayarcı bulup götüriyim yarın ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Abi çek warez'den all-in one windows 7, kur 15dk sürüyor maksimum. Flash'a kurarsın, flashtan boot etme olayı anlatılıyor internet sitelerinde vs. Bilgisayarcıya götürsen 50 kağıt fiyat çeker adam sana sdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bi bakiyim ya ozaman flashla oluyosa yaparim.para vermem ya daha gecen gun 600liralik parca aldim adamdan.ama tasimasi dert iste araba flnda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 deadwoll said: Bilgisayarcıya götürsen 50 kağıt fiyat çeker adam sana sdgh şu çok ilginç bir durum aslında. format, ne yapacağını bilen birisi için oldukça basit ve önemsiz bir şey; ama bilmeyen için işkence gibi. talep edilen parayı hak ediyorlar mı etmiyorlar mı çok kararsız kalıyorum çoğunlukla. şey gibi böyle, doktora gidip iki röntgen gösterip para istediğinde ne yaptın ki de istiyosun demek gibi bişey bir yerde. çevremdeki insanlardan bir kere bile ücret istemedim bilgisayar ile ilgili işler için; ama her seferinde 20 liradan yapsan köşeyi dönerdin şeklinde şeylerle karşılaştım. garip geliyor nedense. uzun uzadıya tartışmak gerek bence; ama görünen o ki bunun yeri 32 bit işletim sisteminin ram limitinin yanı değil. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yapilan isin basit olup olmamasiyla alakasi yok, adamin zamanini aliyorsun bedavaya calismiyor insanlar. ne kadar basit olursa olsun biri o kadar is arasinda o makinaya zaman ayiracakda os kuracak, driver yukleyecek falan ayrica adam o bilgisayari dukkana aldigi an basina gelecek hersey icin yasal sorumluluk kabul etmis olur. o sorumluluguda para almadan kabul etmem ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi adı üstünde, "kullanılabilir ram" yani en fazla kullanabileceğin ram yani... "ne demek?" demişsin bu yani...dfds sebebi de 32bit kullanıyosunudr 64bitte tam ram sağlanır gerçi söylemişler arka sayfada, okumadım postları sory.. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 helal len escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 e ustunde termometre yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar