Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullanılabilir ram ne demek?

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Bilgisayarcıya götürsen 50 kağıt fiyat çeker adam sana sdgh

şu çok ilginç bir durum aslında. format, ne yapacağını bilen birisi için oldukça basit ve önemsiz bir şey; ama bilmeyen için işkence gibi. talep edilen parayı hak ediyorlar mı etmiyorlar mı çok kararsız kalıyorum çoğunlukla. şey gibi böyle, doktora gidip iki röntgen gösterip para istediğinde ne yaptın ki de istiyosun demek gibi bişey bir yerde. çevremdeki insanlardan bir kere bile ücret istemedim bilgisayar ile ilgili işler için; ama her seferinde 20 liradan yapsan köşeyi dönerdin şeklinde şeylerle karşılaştım. garip geliyor nedense. uzun uzadıya tartışmak gerek bence; ama görünen o ki bunun yeri 32 bit işletim sisteminin ram limitinin yanı değil.
vay arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

yapilan isin basit olup olmamasiyla alakasi yok, adamin zamanini aliyorsun bedavaya calismiyor insanlar. ne kadar basit olursa olsun biri o kadar is arasinda o makinaya zaman ayiracakda os kuracak, driver yukleyecek falan

ayrica adam o bilgisayari dukkana aldigi an basina gelecek hersey icin yasal sorumluluk kabul etmis olur. o sorumluluguda para almadan kabul etmem ben mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...