Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Oyundaki itemların ID numaralarını bulmam mumkun mu? Yani hepsinin yazdığı bir yer var mı? Default itemlar yani. Agaçların ID codeu ve resmi vs vs gibi. Biliyorum zor ama mümkün mü :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Axis runUO destekliyormuydu??[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ağaçlar static'tir. onları static editleme programları ile bulabilirsin. diğer itemlar için insideuo (link bulursam mesajı editlerim)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Static editleme programı nedir? :P Ya zaten toplam 10 agac turu falan var bana resimleri ve codeları lazım. bi tanesini buldum 3290 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 agaclar item olarakta var.. axis i kullanırsan rahatlarsın.. yoksa scripteri acıp tek tek bakarsın
Joker Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 http://www.uocm.de/list.htm Valla absocuğum senin için çiğ tavuk yerim ama aramaya üşendim açıkçası sen bi bakı ver olması lasım :D[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır...
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Eğer mul içindeki kod'dan bahsediyorasn inside UO dan bakabilirsin.
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Pandora's Box diye bir program var Sphere nin Axis i gibi. Aradığın herşeyi onda bulabilirsin sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 İnside Uo static ler dahil butun itemleri gosterir . Sonucta haritadaki staticlerde oyunun bi parçası . İnside uodan istediğin şekilde ID numaralarını öğrenebilirsin ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! |
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 OK .props la bakında itenid olarak goruluyormuş. Üşenmiyip tek tek ağaçları targetlıyım ben :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Amacın haritaya ağaç eklemek mi? [PatiUO için baktığını varsayıyor, RunUO kullandığını da içine katarak, UOArchitect kullanmanı tavsiye ediyorum. Ağaç parçalarını birleştirip (ağaçlar normalde tek parça değildir grafik olarak) istediğin ağacı oluşturabilir, daha sonra da item yerleştirir gibi oyunda yerleştirebilirsin.] Eğer amacın bu değilse, daha önce zikredildiği gibi; "InsideUO"( edit:"props" geldi sonra aklıma da sen zaten yazmışsın Absolut :) ).[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe [Bu mesaj Ractamainus tarafından 10 Kasım 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar