wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sonunda göğüsleri büyütüyor musun seele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 dalga gecme lan manyak. ameliyat olucam. bisi olursa bana üzülürsün su söyledigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 O zaman cumaya görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 copry said: fede said: bi de dayaklar atmak ve yemek istiyorum bu ara yine çok ben ayarlarım seve seve ^:^ sen kırarsın bu aralar sen ayarlama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 içler acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Uyuyamıyorum abi, n'apcam ya yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Niye bu kadar güldüm ya ahaadsgfh, sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yine üzdü abi. Ya ben arıyorum adamları açmıyorsunuz, onlar beni aradığında ulaşamıyorlar. Lan yeter ya. Bırakın bari en başından kaybedeyim her şeyi, neden uzatıyorsunuz hala. Yeter ya, hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım usandım. Yapacağınız işe ya. Yeter, lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Loser'lıktan öleceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 wastyrx said: @sevimliayıcık eyvallah sen olmasan öldürüyorlardı beni kolestrolden kalpten falan ^_^ sdfsf önceden ayıoğluayı falan diyodun şimdi bi dert dinledik sevimli olduk sdfs eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Külliyen yalan, ne kadar şişmansın onun kritiğini yapıyorduk sadece senle hiç ayıoğluayı falan demedim. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 En kötü odama kapanırım, annelerimiz haklı olur. Ağlıycam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 günlük sence hersey yoluna girecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Vay arkadaş. Roccat restored my faith in humanity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yarın amerikada olacak bi konferansa makalemi yolluyorum, kabul ederlerse haziranda seatledayım,yeter artık cok yoruldum guzel bir şey olsun da kabul etsinler,calıs calıs mal gibi karsılık alma dfşshşik kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Seele said: günlük sence hersey yoluna girecek mi? Girer girer. -yalan söyledi. Ayın 15inde memur gibi kız istemeye gidecekmişiz. Peki dış kapının mandalı olarak benim ne işim var oralarda diye soracaktım ama sonra üzülürler diye bişi diyemedim. Nasıl şeylere bulaşıyorum bazı bazı yea :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Seele said: günlük sence hersey yoluna girecek mi? sen ve 1st world problem ların.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 "Life is like Friday on a soap opera. It gives you the illusion that everything is going to wrap up, then the same old shit starts up on Monday." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bütler yeni geldi tüm zamanım sınavlara geçiyor gibi geliyo lan şimdi de. bu kadar dersten kalınır mı allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 dasaaa said: Seele said: günlük sence hersey yoluna girecek mi? sen ve 1st world problem ların.... ölüm disinda herkezim problemi kendine en büyüktür. ama cabalar mutlu olmak icin degilmidir su hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çılgınlar gibi hastayım günlük, etrafıma bulaştırmaktan korkuyorum ne gripmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çılgınlar da hasta olur normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 çağın hastalığı çılgın grip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Archangel_ said: free wait for it... ... doooom insert braveheart freedom gif here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Perşembeye kadar bana elleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar