Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Seele said: bir haftadir kar yagiyor. bana birileri gelip dünya isiniyor demesin agzini burnunu kirarim. popom donuyor resmen. olm senin "kuresel isinma var" sozune tepkin en fazla "Bi birani icerim o zaman." olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ayarla lan valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yumurta da sıkıştı ama halen molalarım 1.5 saat falan sürüyor :S overdose bu olsa gerek. free wait for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 saman alevi gibi parlayan fırsatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 askerden kaçtım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 uzun süredir sigarayı azaltmıştım 4-5 günde bir paket biterdi. dün anlayamadığım bir nedenden ötürü 1 paket sigarayı adeta yedim. çok bozdum günlük, çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 şimdi biri beni eve ışınlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 fede said: bi de dayaklar atmak ve yemek istiyorum bu ara yine çok ben ayarlarım seve seve ^:^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dandik bi yemek yaptım yine tezgah battı, ocak battı, bir sürü bulaşık çıktı. sonra vay anam neden hep dışardan yiyormuşum. al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 beyini yaktım sanırım sonunda. gerçekten boş bakıyorum kitaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Akçaabat köftesi ve taze tereyağ getirttim bugün. Uzun zamandır yediğim en güzel yemeği yedim sanırım az önce =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 enjoy your heart attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 enjoy your koleströl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 çokta fifi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kolesterolün şekerin kararında alınan hayvansal yağla alakası yok. güvenle tüketin wasrixciğim. bırak bu cahiller de margarin, yanık bitkisel yağ falan yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 SO MUCH MINDFUCK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Gitti günlük bugün artık temmuza kadar kim öle kim kala. @sevimliayıcık eyvallah sen olmasan öldürüyorlardı beni kolestrolden kalpten falan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 askeriyenin bugını buldum beyler! Bir haftada 4. çarşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 berber diye gittiğim adam cerrah çıktı günlük. 1 saatte saç tıraşı mı olur olm. saçı da yıka bari demez olaydım. adam ağzımın içini bile yıkadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 en iyisi 3 numara yarın gideyim de koç burssuz traşımı olayım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 berberin tum ozgecmisimi ogrenmesine engel olamiyorum sandalyeye oturunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 berbere giren her adamı sermet erkin gibi çıkaran berberler çoktu bi ara. inatla o saçı efendi adam tipi yana yatırıp tararlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sağlık bilimleri şefinin deyimiyle "sağlık bilimleri tarihinde görülmeyen bir olay" elbette ki benim başıma gelmeli. murphy murphy olalı böyle testis geçmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 günlük hastahanedeyim ve hastahane kokusundan nefret ediyorum. birde narkoz yiyicem. mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar