kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: kozalak said: Dworgian said: eve kum torbası al. cidden abi g.t kadar ev ya, kum torbasını nereye koyayım. ofiste masaüstü kum torbamsı şeyler var, onlardan bulayım ben. sabitledim mi süper. o ne yahu? asılan değil de yere dikilen kum torbaları var. onun ufağı işte, masa üzerine koyuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 masa üstüne koyulan şey sinirini almaz ama. duvara monte edilen torba gibi yumruk antremanı aletleri var onlara bak madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Sparkcaster said: gel çiğniyim valla ikiye katla beni spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 patatespresi said: belim ağrıyo ya günlük çok fena. biri dövse arkamı rahatlıycam. dibini överim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Gaylik diz boyu... Sana seviyorum dese bile olmuyor ya lan ne biçim bi dünya bu ya aghfgsjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: masa üstüne koyulan şey sinirini almaz ama. duvara monte edilen torba gibi yumruk antremanı aletleri var onlara bak madem. önerebileceğin bir şey var mı? nerden bulabiliriz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 valla duvara monte edilen yumruk çalışmak için vardı ürünler ama nerede gördüm bir bulsam ben de alacağım. tavana asılanlar var hep ama işte tavana güvenmek lazım =) bir de yerde duranlar var adam şekilli ama onlar çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 not ortalamasına bakıp şu nerdleri akademisyen yapmayın yeterin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi siz siz olun bilinmedik kargodan kargo beklemeyin ya. adamların şubelerine gittim. şubeleri kapanmış. aradım dedim eve getirin bari parası neyse veriyim. etik olmaz dedi. kızın sesi de çok tatlıydı dağıtıma çıkınca arasınlar gelin alın dedi. peki tatlım dedim. para vermemi istemiyor galiba <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şu ekmeği, simidi fln mıncıklamadan alın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi sabah 6:30'da uyandım 8:30'da evden çıktım, yaklaşık 12 saat sonra eve girdim işte anca soyundum dökündüm yemek söyledim onu yedim falan, şimdi biraz oyuna gireyim keyif yapayım diyorum ve gözümden oluk oluk uyku akıyor hani o kadar uykum var ve o kadar uyumak istemiyorum ki ağlamak istiyorum ya gaz müzik açıyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 of çok mutluyum lan en kötü halim böyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 günlük bugün ev boştu top oynadım ne eğlenceli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ağır ortodoks komşumun odasının tam yanındaki odada bas bas nurnurani çalıyorum. şarkı replaye dönerken aradaki sessizlikte duvardan homurdanması geliyor belli belirsiz çok güldüm olm. gerçi herif sadece yüksek müzik diye sinirleniyordur. ilahi olduğunu falan anlatabilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Olaylar olaylar günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 haftaya bir final 2 sunum 1 odev teslimi iyi ki sadece 2 ders aldim ha gecmisimle cima yapiyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 çok garip kafalar günlük binbir çeşit insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Sweet berries ready for two ghosts are no different than you. Ghosts are now waiting for you. Are you... Sweet berries ready for two ghosts are no different than you. Ghosts are now waiting for you. Are you... Dreaming! Dreaming the night! Dreaming all right! Do we! Do we know, when we FLY? When we, when we go Do we die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 iyi çalışıyorum günlük.gece dışarı çıkmayı hakettim bence. sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ben de cikicam disari ama ben bayagi bi disari cikicam sole bi 1500 2000 km fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bazı insanların aptallıkları başımı ağrıtıyor ciddi anlamda yani. bakıyorum konuştuklarına, yazdıklarına mantığını çözmeye çalışıyorum başıma ağrılar giriyor nöronlarım birbirine karışıyor yoruluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 gece doğru dürüst uyumayınca bugünüm de berbat oldu iş yapmam lazım yapamıyorum oyun bile oynayamıyorum gözler yanıyor cayır cayır en iyisi zıbarayım ben birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 1 dakika ile telefonumu alamadım ya. 2 de kapanıyomuş kvk, 2'yi 1 geçiyordu. Nasıl hazırda bekliyorlardıysa 2'yi 1 geçe tüm ofis dışarı çıkıyordu. Hani 2'de biten bi mesaiden tam tekmil 2'yi 1 geçe çıkabilmek, vuuv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 "çağırın da, dünya gözüyle kardeşimi de son kez göreyim" nasıl bi psikoloji acaba :/ en temizi narkozluyken gg heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0103596/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar