imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 neredeyse 15 gündür evde internetim yoktu. az önce geldi. hem sevindim hem de üzüldüm. ayı gibi film izleyip kitap okuyordum ne güzel. şimdi yok ona buna fotoşok, yok ps2 de adam vurayım, vay anam sınıf arkadaşım evlenmiş fesbuktan bakayım kız güzel mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 buzdolabı eritiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yess bu aralar ne guzel rahata erdim derken icra cikti basima zaten gunlerin bu kadar sorunsuz gecmesinden bir sey olacagini anlamaliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ne icrası lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 arabayı sat. zaten pöjo almıştın cahil gibi...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Cok yoruldum gunluk, gece hasta gelmesin , dinimiz aminnnnn , tutututu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu kadar kolay uyuyabiliyor olmak sinirlerime dokunmaya başladı "dur biraz belimi dinlendireyim" BAM 4 saat uyku bi insanın hiç mi uyku düzeni olmaz abi insaf. şimdi mesela biliyorum ki sabaha karşı falan uyuyabilicem anca. sonra yarın düzgün uyurum, ertesi gün gene böyle. eh be bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 goldbären said: arabayı sat. zaten pöjo almıştın cahil gibi...,, araba kurtarmiyor canim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 imamizer said: neredeyse 15 gündür evde internetim yoktu. az önce geldi. hem sevindim hem de üzüldüm. ayı gibi film izleyip kitap okuyordum ne güzel. şimdi yok ona buna fotoşok, yok ps2 de adam vurayım, vay anam sınıf arkadaşım evlenmiş fesbuktan bakayım kız güzel mi.. lan bildiğin mutsuzluk şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 internetsizlik baya kafa açıyor ya hatta kötü laptop'a mahkum kalmak da aynı etkiyi yaratabiliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 senko said: araba kurtarmiyor canim sdf o zaman kötüymüş uyku kaçıran cinsten mi? yoksa evade edilebilir bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 im so happy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 goldbären said: senko said: araba kurtarmiyor canim sdf o zaman kötüymüş uyku kaçıran cinsten mi? yoksa evade edilebilir bişey mi? evade etcek bi sekilde artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sucuk ekmek noldu la anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nedir abi bu salon kanepelerinin rahatsızlığı? var mı acaba bi tane bile film izlerken uyuya kalıp, uyandığımda hala sırtımı hissediyor olabileceğim bir kanepe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.ikea.com.tr/Images/Products/500X500/PE279208.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i.imgur.com/A6nmz.jpg şu baya rahat, her pozisyonda rahat edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o da terletir be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 mıtsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulan hala istanbullu olamadım ya. yemeksepetinde izmir seçmişim, lan diyorum niye izmir'deki adresim gözüküyo, istanbul'daki adresime noldu. ayrıca tavuk döner bitmiş çok üzüldüm ya, pizza söylicem şimdi göte gidicek hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tavuk döner nereye gidiyo abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 pipiye hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ikisinin de %80 i hamur. içindeki mi etkiler sence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 asşdmasşlmdaslşmdşlasmdşlasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hayatımın fırsatı çıktı karşıma. öyle böyle değil. bi terslik çıkmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar