Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

yaa köpek olsa hiç dert değil 3 tane k9 büyütmüş insanım. ne yapacağımı biliyorum hiç değilse. kedi ayarsız tutarsız bi hayvan kaşla göz arasında bacağımı çizmiş boydan boya nasıl becerdiğini hiç bilmiyorum. bildiğin faça atmış gibi duruyor. tırsmakta haklıyım =/
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

at üstüne bir yorgan sonra boğuş birde bu ensesinin arkasından kıstırınca stun yiyor diyorlar doğru mu?

@copry

karadenizliler candır, biraz sakat ama candırlar

Eyvallah gozumsun,)

Dolunay gokte , yakamoz vurmus dereye atesboceklerini seyredaldim ^______^
Sosyal ağlarda paylaş

oldukça uzun bir aradan sorna ilk kez biriyle bir şeyler yapmak adına dışarı çıkıyorum, çok heyecanlıyım bana şans dileyin =)

şeklinde bir mesaj yazacaktım buraya, bunu bile kurgulamıştım ama gel gör ki beklentiler hep boşa çıkıyor. hep dasaaayla arkadaşlık ediyoruz diye ya. uğursuz pis herif...
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

İki gün önce dayı oldum olmasına da, öyle yatıyor İpek Hanım başka bişeyini görmedik.

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297190_10151114204317817_632942360_n.jpg

Ohssss anneli babalı büyüsün yirimmmm tatlılığa bak yaaa:)
Sosyal ağlarda paylaş

yemegi bu sefer baska kampüs yiyim dedim. Güzel sanatlar akademisine gittim. allahim dünyanin bütün kizlari buraya toplanmis. Böyle tulum giymis üstü kirli sacilari hafif dagilmis o mavi gözleri ile bana baktiki biri.
http://www.fohguild.org/forums/attachments/screenshots/168361d1302331551-meme-cutout-thread-aww-face.png
Sosyal ağlarda paylaş

abi az önce şunu farkettim ki millete mesaj yollarken bayram tebriği olarak kış summon ettim.

herkese mutluluklar yerine mutlukar diliyormuşum. G harfine kadar geldim. şimdi düzeltiyorum.

telefonumda BABA GÜLŞAN diye birisinin numarası var lan! kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi sfsdfs. adam mı kadın mı? neden baba? neden gülşen değil de gülşan
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...