Lyv Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yaa köpek olsa hiç dert değil 3 tane k9 büyütmüş insanım. ne yapacağımı biliyorum hiç değilse. kedi ayarsız tutarsız bi hayvan kaşla göz arasında bacağımı çizmiş boydan boya nasıl becerdiğini hiç bilmiyorum. bildiğin faça atmış gibi duruyor. tırsmakta haklıyım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yagmurda ustu acik arabada algida semsiye, ahahha canim trabzonum yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 at üstüne bir yorgan sonra boğuş birde bu ensesinin arkasından kıstırınca stun yiyor diyorlar doğru mu? @copry karadenizliler candır, biraz sakat ama candırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ah ulan şevval sam, dağıttın akşam akşam gezdiğim dikenli aşk yollarında..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 copry said: Yagmurda ustu acik arabada algida semsiye, ahahha canim trabzonum yaa :D sadfsdfasdasdsdfdfdasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 0ne said: ah ulan şevval sam, dağıttın akşam akşam gezdiğim dikenli aşk yollarında.....karadeniz turkusu soyluyor ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yine bildiğin boka saplanmış drumdayım. drum.. ba dum tıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 NolaxThensbane said: at üstüne bir yorgan sonra boğuş birde bu ensesinin arkasından kıstırınca stun yiyor diyorlar doğru mu? @copry karadenizliler candır, biraz sakat ama candırlar Eyvallah gozumsun,) Dolunay gokte , yakamoz vurmus dereye atesboceklerini seyredaldim ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İki gün önce dayı oldum olmasına da, öyle yatıyor İpek Hanım başka bişeyini görmedik. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297190_10151114204317817_632942360_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yapma bunu işte yapma yazsın altına biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 alkolü az alınca falan canım da sıkkkınsa millete facebooktan göt göt göt göt göt göt göt göt göt falan diye mesaj atıp trollüyorum. üzgünüm a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bana gelmedi öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oldukça uzun bir aradan sorna ilk kez biriyle bir şeyler yapmak adına dışarı çıkıyorum, çok heyecanlıyım bana şans dileyin =) şeklinde bir mesaj yazacaktım buraya, bunu bile kurgulamıştım ama gel gör ki beklentiler hep boşa çıkıyor. hep dasaaayla arkadaşlık ediyoruz diye ya. uğursuz pis herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 olm beklenti ne ki? öle bişi mi var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 küheylan said: İki gün önce dayı oldum olmasına da, öyle yatıyor İpek Hanım başka bişeyini görmedik. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297190_10151114204317817_632942360_n.jpg Ohssss anneli babalı büyüsün yirimmmm tatlılığa bak yaaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 analı babalı büyüsün. ama mümkünse 25ine geldiğinde ana baba yeğene bi ev döşeyip çekilsinler hayatından. yoksa sıkıntı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: olm beklenti ne ki? öle bişi mi var lan? beklenti, hayalkırıklığının ilk adımı olm, haberin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yok abi, ben genelde beklemiyorum. ne gelirse artık tüketiyorum işte. gelmezse de tüketmemiş oluyorum. böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yemegi bu sefer baska kampüs yiyim dedim. Güzel sanatlar akademisine gittim. allahim dünyanin bütün kizlari buraya toplanmis. Böyle tulum giymis üstü kirli sacilari hafif dagilmis o mavi gözleri ile bana baktiki biri. http://www.fohguild.org/forums/attachments/screenshots/168361d1302331551-meme-cutout-thread-aww-face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi yanlış suratı koydun eğer ki aklında kıza pis şeyler yapmak geçmiyorsa ya da kıza seni gidi seniii nası da kestin beni falan gibi bir düşünceyle yaklaşmıyorsan. şunu koyacaktın herhalde http://alltheragefaces.com/img/usercreated/4fc039d479236.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi az önce şunu farkettim ki millete mesaj yollarken bayram tebriği olarak kış summon ettim. herkese mutluluklar yerine mutlukar diliyormuşum. G harfine kadar geldim. şimdi düzeltiyorum. telefonumda BABA GÜLŞAN diye birisinin numarası var lan! kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi sfsdfs. adam mı kadın mı? neden baba? neden gülşen değil de gülşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kullandıgın şeyi bırak artık dasaaa sana zararı çok göremiyor musun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yüksek dozajda hayat abi. abi şirket telefonu bu sdfsdf. kesin iş ile alakalı birisi yani. ama neci lan bu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar