Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 eski ev arkadaşlarım crystal harrisin davetlisi olarak playboy mansiona gidiyorlar şansa bak bende finallere çalışıyorum hayat mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 of fena sıkıldım ya wow hesabımı açtırmaya çok az kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 fök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ben gene hiç bişi yememeye başladım ya az sonra günün 2. öğününü yicem oda yetişebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tüylü ceket topiğini bitirdim, sıra paraya tapanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 2.00de otobusum var gunluk, binsem de uyusam artik , dehset yoruldum ve uykum var. yarin da kayak falan yorucu olucak cok cok pek cok. Kafa dagitmak lazim biraz di mi di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Lopeth said: eski ev arkadaşlarım crystal harrisin davetlisi olarak playboy mansiona gidiyorlar şansa bak bende finallere çalışıyorum hayat mı lan bu at yalanı ... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 iyi geceler gunluk yatim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Açlıktan uyandım, karnımı doyurdum tekrar yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 "oley internete girebiliyorum" ile "hmm yapıcak bişey kalmadı" arasında yaklaşık 4 dakika olması ne acıymış. evimi özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 acayip kopmusum hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 coca cola buz kovası kazandım günlük, my life is complete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Coca cola buzdolabi olsa negzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 teknolojinin "daha kullanissiz olmak" uzere evrilmesi ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Naalakası var yavız? O değil de 3.5k ne harcadım lan ekstre isticem bunney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 eve gitmek istiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 %100 olamayacağını biliyorum ama %60 da az geldi günlük. Başka birinin fikrini daha alacağım sanırım. Niye bu saatte bunları düşünüyorum onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 allah belami versin bi gece de uyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sevdiğim insanları full-time rüyamda görebilme özelliğim var, o da uyuduğum takdirde. @seraphiel O öyle olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 görüşürüz günlükcüm ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Günlük, kız arkadaşıma "özledim seni" dedim, "özleyince bir bok olmuyor, zaten yazdığıma da 10 saat sonra cevap verdin" dedi. Bu ay da bunun üzerinden yürür artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 az kaldi ben gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bok tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 lüt fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 seraphiel said: allah belami versin bi gece de uyim lan. Papatya cayi veyahut rezene oneririm. Eger sut seviyor iseniz ilik bir sut icmeniz yeterli olacaktir. Ama gun icinde hareketsiz bir yasama sahipseniz uyumadan once sokaga cikip bir kac dakikalik yuruyus yaptiktan sonra bu dediklerimi uyguladiginizda da uyku bolunme sorunu yasamayacaginiza eminim. Merhaba gunluk, Insanlar gun gectikce gariplesiyorlar birbirlerini devirmek ve ayaklarinin altinda ezmek icin her turlu yolu deniyorlar. Sence gunluk neden boyle yapiyorlar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar