Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 banleyin direk bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 neyse polemik cıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bide gelmis bana vurmayin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 en sevdiğim çorabımın tekini çamaşır makinasının arkasına düşürdüm. yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 diğerini de at yalnız kalmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 abi kavga çıksn diye en varoş mahallelere daldım ulan sadece çakmak istediler. siktir git kendi çakmağını al lan ibne dedim. onda da adam bağışlayın dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kanadadamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 keşke orada olsaydım lan belki kavga çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hangi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bakü sokaklarında .... küfretmeyim şimdi sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bana küfredersen ip adresinden buldururum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 nal gibi egosu olmayan hocalar çok tatlı oluyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kavurma said: bana küfredersen ip adresinden buldururum seni. bakü'deyim. havalimanına gel, oradan alırım zaten seni ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hava limanına kadar zahmet etme adresini buldurdum şimdi hemen ordaki arkadaşlara haber vereyim alıp getirsinler seni izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Lan kara rağmen çıkar koşarım bu akşam dedim, yerler tutmuyo dedim, kime dedim. her taraf bembeyaz oldu sdfsdfsasd evde takılacaz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kavurma said: hava limanına kadar zahmet etme adresini buldurdum şimdi hemen ordaki arkadaşlara haber vereyim alıp getirsinler seni izmire olur abi. sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 arkadaşlar dasaa abi geldi ve baküye dönmekten vazgeçtiğini söyledi, ben de tamam dedim. burada bir inşaat şirketi bulmuş oradaki işinden 2 kat daha fazla maaş, sınırsız alkol ve sınırsız meme imkanlarını sunmuşlar. az önce accountunun şifresini bir kağıda yazıp bundan sonra benim kullanmam gerektiğini söyledi. ben de memnuniyetle diyerek kağıdı aldım, bundan sonra ben ilgileniyorum accountla bilginiz olsun. şimdilik söyleyeceklerim bu kadar, detaylı basın açıklamasını malum accounttan yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cıks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi aştide sanki 10 yıllık çiftler gibiydik ve baya rahattık, bi garibime gitti sadece bir gündü yani acaba yarın ölecek miyiz gerçekten O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 cıks-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Korkuyorum bazen dasaaa naapsak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 valla benim gidişim gidiş değil bana sorma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 eyvallah günlük, iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hobbiti izledim.guzeldi.jay jay johanson gelmis eskisehire, simdi gideyim yanina bi hal hatir sorayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 günlükte üç beş kişi var demir sopayla dövmek istediğim. off çok mutluyum ya :(((:( diye post atıyolar resmen. ağzını yüzünü pelte yapana kadar, böyle yapma nolur diyene kadar ama dedikleri anlaşılmayana kadar dövesim geliyor. hatta ellerini kaldıracaklar daha vurmiyim diye ama kolları kırıldığı için onu da yapamayacaklar. hate speech ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar