dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 pascalnouman said: Zegna haklıymıssın haci finlandia bambaskaymis yag gibi gitti serefsiz lütfen. beluga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 spotify sen ne güzel bişeysin böyle, radyoların ne güzel, instant müzik bulup dinleme seçeneğin ise bambaşka adeta..gelmiş geçmiş en iyi free online music programısın yeminle... bide parfümüm kargodaymış, onuda yarın elime alırsam çok iyi olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sevgilisini anlatabilecek kadar ağır friendzone yedim ulaaan imdat vurun de vurayım kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Vur gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sal gitsin dönerse senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Hi! Cok yoruldum gunluk yarin da yedi de kalkicam , bitse de su mac eve gitsek , bir oyun oynayip uyusam misil misil , neeet. 11 gun kaldi buyuk gune heyecan dorukta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Artariel said: sevgilisini anlatabilecek kadar ağır friendzone yedim ulaaan imdat vurun de vurayım kızı vurmazsan adam degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hadi ama artık, güzel bişiler olsun lütfen. ya da yumurta sıkışsın artık, no lifer gibi çalışsam da kendime güvenim gelse biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 dasaaa said: pascalnouman said: Zegna haklıymıssın haci finlandia bambaskaymis yag gibi gitti serefsiz lütfen. beluga... getir de icelim panpa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 iyi geceler günlük son derece rahat bir haftaya girmiş bulunmaktayım, ders mers çalışayım da açıköğretim olayını bitirelim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Selam günlük. Bugün hayatımı 242352352342 kez yoluna sokma kararı aldım. Ama sigara meretini bile bıraktıysam bunu da yaparım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Çokta kötü olmadı gibi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 4-5 saat uykuyla işe gitmek zulüm olacağından uyumuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 5 saat baya iyi bi zaman ki uyumak için O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 uyumam gerektiği için uykum kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 7 saatten aşağısı kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pascalnouman said: dasaaa said: pascalnouman said: Zegna haklıymıssın haci finlandia bambaskaymis yag gibi gitti serefsiz lütfen. beluga... getir de icelim panpa :D lan seele sandım. vay beleşçi diyecektim. karşılığında parfüm alırım, takas yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Mutsuzum çünkü erken kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dasaaa said: pascalnouman said: dasaaa said: pascalnouman said: Zegna haklıymıssın haci finlandia bambaskaymis yag gibi gitti serefsiz lütfen. beluga... getir de icelim panpa :D lan seele sandım. vay beleşçi diyecektim. karşılığında parfüm alırım, takas yaparız. Deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 df said: 7 saatten aşağısı kesmiyor. Ben çok uyuyunca daha yorgun ve mutsuz ve huysuz oluyorum. Az uyuyunca sadece uykulu oluyorum sessiz sakin takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 öfff çok işim var ama ders çalışmamak için silgiyle, kalemlikle oynayan çocuklar gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yine kötü bi günle beraberiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Günlerin en kötüsü hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 pazartesi sendromu pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar