Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ne diyon olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ve gerçekten iğrenç bi gün daha. allah düşmanıma benimki gibi bi hayat vermesin abi. /sanki düşmanım var lol.. her şeyin bu kadar berbat geçebilme olasılıklarının toplamının her gün başıma geliyor olması ise şöyle bir ders olmalı ki, evet o sırada kombi bozukmuş size gelmişler ve o sırada komşunun kızı da size gelmiş.. evet bu olabilir. hatta her gün dahi olabilir. çünkü bu olasılıkların eşdeğeri, ama tam tersi yönde her allahın günü başıma geliyor. bayağı cehennem gibi bişi işte. bildiğin güzel gün geçirmiyorum abi. ortalama günüm dahi olmuyor. bunun grumpy ya da emo olmak ile falan alakası yok abi. hakikaten berbat bi hayatım var. harbiden tek iyi bir şey yok. bu kötü ya. çok yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 fede said: bi yüzük takınca kızlar daha bi bakar gibi bişey var ya, ne acayip bişey lan bu. kız mız yok gerçi başka bişey için dedim bunu. böyle teorinin içine sıçayım Mr_Hand said: Ne diyon olm? vajina vajinayı çeker gibi bi laf vardı abiyane tabirle. yazar burada onu vurgulamaya çalışmış kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bende diyorum bu kızlar niye bana hiç bakmıyor, meğersem fede yüzük takmış vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 burnumun sol lobu tıkandı günlük, gün içerisinde diğerine sıçramasını bekliyorum. hafta sonuna grip giriyoruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Pestilim cikti dun nobette gunluk. Gece beni yanliz birakmayip uykumun icine eden hastalarima burdan saygi ve sevgi paketimi gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 hipokrat yemini sis, do you have it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 dişçilerde cafer yemini var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 insanlar dişlerini çekiçle kırmak, kapıya bağlayıp çekmek gibi tonla yöntem varken birde doktora gidip insanları uyutmuyorlar mı? düşüncesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ekmek yediğinis tasa lepra saçmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben nerde yasiyorum. afrikada bile hayat bu kadar vahsi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Nerde yaşıyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 vahşi kızların erkeklerin popolarını ellediği bi yer diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 allah onunda belasini versin. kiz vites büyüttü. artik öpüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 poposundan mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Günlük! İmdat! Acaip iş birikmiş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Üffff. İzmir'e sıcak memleket diyenin alnını karışlıcam günlük. Sabah erkenden yapılması gereken bir yığın iş vardı. Sabahlayıp gideyim dedim. Bütün gece arkamdaki ufoya rağmen ayaklarım buz tuttu. Saat 8'de evden çıktım. Kulaklarım buz tuttu. Bu ne biçim bir ayazdır allaşkına? Kesin hasta olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 evde otururken patik giy sıcak tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Seele said: allah onunda belasini versin. kiz vites büyüttü. artik öpüyor. Noluyor lan?! Havalar ısınınca haber et biletimi alıp geliyorum afgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise. Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yıl sonu kapanışına bir gün kaldı. Sıyırmak üzereyim elime alev makinası alıp iş yerine gelip herkesi yakmama az kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Seele said: abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise. Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor. olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olm bırak adam hayatını yaşıyor. tek derdi hep karı kız olsun böyle işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 gerçi senin de tek derdin bugün antalya'da mı tatil yapsam yoksa alanya'ya mı gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mr_Hand said: Seele said: abi bardaydik. kizin kafa bi dünya oldu. Sözde saka yapacak felan. Erkek arkadasi yanimizda aramizda 50cm var. görüyor yani. Neyse bu sarildi bana öpüyor felan. Öküz herif demiyor kiza bise. Saka bir yana cok rahatsiz edici bisi gercekten. Simdi daha iyi anliyorum kadinlari. Hatta bir ortamda Dayimda vardi. bi 5 dakka sonra dayim gelip dikkat et, bu seni silkelicek uzak dur dedi. Artik disardanda o kadar belli oluyor. olm nolur dayak ye artık birinden de aklın başına gelsin lan. lan ben niye dayak yiyorum. afedersin ama tacize ugrayan benim. magdurum ben ya. Ne yapayim cocugami söyliyim. Kiz arkadasin beni taciz ediyor lütfen sahip cik lütfen felan mi diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar