NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Dasaaa bana ps3 al gelince beraber oynarız imma gonna harvest my biaaağç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 valla ne olduğunu bilmediğim bi partiye davet edildim. kafadan yes dedim mesela yine. ne partisiymiş diyorum, davetiye üstünde yazıyor diyor kız. okay dedim hemen. eğer miting falan ise, parti dediği siyasal parti ise hapisten yazarım abiler size 12" laptopu içeri sokmam sonra da içeride çıkartmam biraz zor olabilir gerçi ama yine de deneyeceğiz artık. bi de bağlama lazım. bağlama olmadan mapus olmaz. bağlamasız tutsaklık düşünemiyorum. belki jakartada. ama yok yok. orada da bağlama çalıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 NolaxThensbane said: Dasaaa bana ps3 al gelince beraber oynarız imma gonna harvest my biaaağç o shit i dont have my wallet on me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Zahidem kuuuuuuurbaaağnın olaaaam ' söylerken hayal ettim şimdi seni ahahhah , yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 daha onları öğrenmedik ya. bakalm öğretirlerse onu da söylerim. harputa kar mı ne yağmış mı ne öle bişiler falan. 8-10tane türkü öğrettiler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sana mızıka yollarım panpa azeri blues acıların adamı emci dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 2 günde 180 rapor yazdım tek başıma millet günde 15 rapor ya yazabiliyor ya yazamıyor bizim program yürüyüp gidecek bence. VERİN O DESTEĞİ/HİBEYİ BANA! Kassam tek başıma 300ü zorlardım ama sıkıldım çok o yüzden. Bir de şeyi fark ettim dışarı çıktığımda ya hep sap, ya da hep hatunla geziyorum bi ikisini harman edememişim 757 yıllık hayatımda. Etsem nice yiğitler ekmeğini yiyecek ama olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 harbi acıların adamıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 şu askerlik muhabbetlerinden sonra yurtdışında iş bulmam şart oldu lan. hayata küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ben gülürsem herkes gülür kimin imzasıydı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gözlük aldım hemde böyle ilk defa renkli çok acayip duygulardayım alısamadım burnumun üstünde bişey olmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 wastyrx said: Bir de şeyi fark ettim dışarı çıktığımda ya hep sap, ya da hep hatunla geziyorum bi ikisini harman edememişim 757 yıllık hayatımda. Etsem nice yiğitler ekmeğini yiyecek ama olmuyor işte. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 wastyrx said: 2 günde 180 rapor yazdım tek başıma millet günde 15 rapor ya yazabiliyor ya yazamıyor bizim program yürüyüp gidecek bence. VERİN O DESTEĞİ/HİBEYİ BANA! Kassam tek başıma 300ü zorlardım ama sıkıldım çok o yüzden. Bir de şeyi fark ettim dışarı çıktığımda ya hep sap, ya da hep hatunla geziyorum bi ikisini harman edememişim 757 yıllık hayatımda. Etsem nice yiğitler ekmeğini yiyecek ama olmuyor işte. ankaraya geliyorum. kiralik ev bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 senko kiralasın sana ne için geliyorsun? Bir de 40 tane harem olsun sana bir tane bile ayarlamam fede. O kadar da net yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ekmegimizin pesindeyiz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 gel hele hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 günlük, ben artık birini seviyorum. o da beni seviyo mu acaba. bi de bean burger denedim bugün hoşmuş baya. ilk defa bi börgır king ürününü beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Seele said: ekmegimizin pesindeyiz abi :) Az biraz detay ver bakınalım ya da senko şeker bi insan onla ev arkadaşı olursunuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Evet senko varsayilan olarak bilgisayar basinda oluyo koca evde =D baska yerde gormezsin pek rahat olur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ofis buz gibi ya, donuyorum resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yatak iyice ölmüş, kanepede falan yatıcam galiba artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Mr_Hand said: Evet senko varsayilan olarak bilgisayar basinda oluyo koca evde =D baska yerde gormezsin pek rahat olur sdfg sistemlerin varsayılan ayarı olur ya hani aynen o sdfadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 -... +who cares! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Townsmen'e sardım baya günlük 2 gündür oynuyore, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hg.townsmen7free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oZy50b3duc21lbjdmcmVlIl0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 pff projeye bi yerden başlamam lazım bi yandanda polimerler spawn oluyor sanki sağdan soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar