Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

valla ne olduğunu bilmediğim bi partiye davet edildim. kafadan yes dedim mesela yine.

ne partisiymiş diyorum, davetiye üstünde yazıyor diyor kız.
okay dedim hemen.

eğer miting falan ise, parti dediği siyasal parti ise hapisten yazarım abiler size

12" laptopu içeri sokmam sonra da içeride çıkartmam biraz zor olabilir gerçi ama yine de deneyeceğiz artık.

bi de bağlama lazım. bağlama olmadan mapus olmaz. bağlamasız tutsaklık düşünemiyorum. belki jakartada. ama yok yok. orada da bağlama çalıyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

2 günde 180 rapor yazdım tek başıma millet günde 15 rapor ya yazabiliyor ya yazamıyor bizim program yürüyüp gidecek bence. VERİN O DESTEĞİ/HİBEYİ BANA! Kassam tek başıma 300ü zorlardım ama sıkıldım çok o yüzden.

Bir de şeyi fark ettim dışarı çıktığımda ya hep sap, ya da hep hatunla geziyorum bi ikisini harman edememişim 757 yıllık hayatımda. Etsem nice yiğitler ekmeğini yiyecek ama olmuyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

2 günde 180 rapor yazdım tek başıma millet günde 15 rapor ya yazabiliyor ya yazamıyor bizim program yürüyüp gidecek bence. VERİN O DESTEĞİ/HİBEYİ BANA! Kassam tek başıma 300ü zorlardım ama sıkıldım çok o yüzden.

Bir de şeyi fark ettim dışarı çıktığımda ya hep sap, ya da hep hatunla geziyorum bi ikisini harman edememişim 757 yıllık hayatımda. Etsem nice yiğitler ekmeğini yiyecek ama olmuyor işte.

ankaraya geliyorum. kiralik ev bulun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...