trathias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hatun ayrılıktan sonra ilk pişmanlık belirtisini gösterdi günlük. bak buraya yazıyorum şubat 2013'te aklı başına gelecek. ben de; o zamanlar hor gördüğün fakir ama gururlu bir genç vardı... diye başlayan cümleler kuracağım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Saeros said: senko said: hayrola fakirmisin yoksa illa gel beni satın al diyosun yani kötü bir yatırım olmaz sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Kayısıya kaysi, ıhlamura ıhlambur yazan ''yüksek'' ziraat mühendisleri utansın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Saeros said: senko said: hayrola fakirmisin yoksa illa gel beni satın al diyosun yani AL LAN AL LAN AL ALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bazen, kendimi katil, cani, katliamci bir insan gibi goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 ben de bazen kendimi görüyorum. ama genelde baktığım yerleri görüyorum hep. şimdi koltuk falan görüyorum mesela arka planda. duvar da var hem. zaten duvar olmasa garip olurdu ha! öle komşunun evi, ondan sonra diğer komşu.. sonra yan daire falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bazı insanlarin kafasi cok yanki yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 olm sattigimiz onca deri kurkun icinde tek kil oldugum mal var ona ben oldum olasi uzuluyorum lan "swakara" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 abi sizin katalog falan yok mu yahu hiç? deri eldiven satsaydın foruma bre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 olmami varda ama aksesuara cok dokanmeyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Beynim acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 lö kispet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 18 gün günlük, çıldırıcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 günlük bana ev bul taşıncam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 lan tuvalet kapısında ruslar kavga ediyorlar falan tam o sırada tam da kavganın ortasına girip, adamlara ellerimle durun işareti yapıp "sorry mates but i gotta pee" diye açıklama yapmam sdfsdfsdf adamlar bi durup yol verdiler. içeride itekleşme sürerken cool bi şekilde işimi gördüm. sonra adamlara parmakla diğer kenarı gösterip orada itekleşmelerine devam etmelerini işaret ettim. yolu açtılar, ben de gidip ellerimi yıkadım falan. sonra da sakince hiçbişi yokmuş gibi çıktım kapıdan. çok komik kavga ediyorlardı ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 блядь ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 buyuk bi cılgınsın sen <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bayağı ZAZ komedi fimli gibi bi an yaşandı ya. "lütfen şurada devam edin kavgaya" diye işaret etmem akabininde lavaboların önünü boşaltmak için itekleşe itekleşe diğer kenara gitmeleri falan. süper komikti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 @dasaaa http://www.youtube.com/watch?v=f8HtmFtGSQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 gunluk. buraya en son yazmak istedigim sey ask mesk isleri. ama keske yapay zeka olsan gunluk. ben ne desem "bu muydu yani ahah" karsiligini versen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 success o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 biraz evi toparladım, üstüne kahvaltı yaparım diyodum ama bel iptal oldu. şimdi dinlendim biraz, bakkal yapayım sonra gelip bi omlet yardırıcam. bi de su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko said: günlük bana ev bul taşıncam.oo sictik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 senko ve ev halleri vol.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar