Seele Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 eksi 2 derece ne lan. götüm donuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 2 aylık bakü maceramın ardından 2 günlüğüne de olsa istanbul'a kaçacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum üzerine bir de paylaşıyorum. of be.. istanbul gibisi var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Gunnuk Angaraya geldik bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oooooh hosgeldik sefa getirdik sabahlar olmasin^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 MeSh said: 2 aylık bakü maceramın ardından 2 günlüğüne de olsa istanbul'a kaçacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum üzerine bir de paylaşıyorum. of be.. istanbul gibisi var mı lan? yürü git lan! istemiyoz seni burada! hatuna selam söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sıçtım abi. tanıtım fırsatım vardı. bariz kendimi satamadım koca patrona. mal gibi dondum kaldım abi. bilen bilir. ağzım güzel laf yapar. ananen nasıl falan dedi böle durdum.. öküzgibi dondum lan. dedim iyideğil bilmem ne. sonrasında da toparlayamadım sıçayım ya.. adamı bi daha göremem de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 oluyo öyle ya boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 olmayacak anda duygusala bağladım abi kafamı kırayım. bariz beynim boşaldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 dasaaa said: yürü git lan! istemiyoz seni burada! hatuna selam söle. niye öyle diyosun ki şimdi 3.. kljasdf söylerim. hatta pazar akşamı müsait olunursa görüşülür bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ne zamana gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bakü-istanbul 1 aralık 17:50 istanbul-bakü 3 aralık 20:55 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ucuz etin yahnisi abv bimeks sövdüreceksin illa kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 bimeks dediğin iyi oldu ya, 130 liralık hediye çekim vardı onu kullanayım bi ara. günlük, örümcekler ne dangoz hayvanlarmış ya ahahahah sevişecem diye adam kendini yediriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 dasaaa said: sıçayım ya.. adamı bi daha göremem de ya. sonra suçu kadere allaha falan at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Mr_Hand said: Gunnuk Angaraya geldik bakalim... Foto çek diye garip bi rota ayarladım ama totumuz donabilir şimdiden söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 cuma gunu mesaiyi 1de bitirmek... ne guzel bi hayatim var aman allahim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Haftasonu 2 gün tatilin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 öğlene kadar uyudun mu bir şeyin kalmaz senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 BURSA'DA 70KM/H SAATTE ESEN RÜZGAR haberi izledim şimdi lan burada 70km/h da not a single fuck was given that day tadında takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 haftasonu da calisacam su an da pek oglene kadar uyumus degilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bırak işi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bırakmak yok Vazgeçmek yok Retreating Is for Pussies 1 Sene daha maksimum böyle gider. Yardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 rüya gördüm rüyamda izlandaya gitmiştim. 2 tane türk vardı ikisiyle de hemen tanıştık. biri delirmişti ve yaşlanmıştı. interneti çok kötüydü izlandanın. bir de sayfiye yeri gibi ıssız. ama şehirler moderndi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 haha ilginçmiş. izlandaya kadar git beyaz tenli kızlar yerine delirmiş yaşlı türkle otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar