dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 geri dönüş.. inşallah bi dahaki sefere güzel haberlerle gelirim. görüşemediklerimle de bi dahaki sefere görüşebilirim umarım. :/ tatsız bi dönüş olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hayatimda ilk kez asker ugurladim tum arkadaslarim mi askerden kacar lan! diye dusundum ugurlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Tam 2.5 saattir PKK'yla ilgili; yaptıkları pusudur, karakol baskınları, belgeselleriyle ilgili şeyler izliyorum. Adamlar tüm eylemlerini vidiyoya almışlar. Çatışmaları falan çekmişler. Çok sinirlerim gerildi. Halbuki askerden geldiğimde bunu iyi biliyordum. İnsan nankör, unutuyor. Hayatın şu an bizim için cennet olduğunu tekrar hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 döndüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 daldan düşen kuru yaprağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dasaaa said: abi rusça gülünce axa axa axa diye gülünüyor. sigortalı bi gülüş bu. ahjahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yahşi vaten seni özledi ay balam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 günlük, sevgili einstein demiş ki; "hayat iki şekilde yaşanır. ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da her şey birer mucizeymiş gibi." negzel demiş di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 her şey mucizeymiş gibi düşünüp suda yürümeyi beklemeyin tabii. ıslanıyorsunuz feci. bugün mucizevi derecede iyi bişiler de olmasını beklemeyin. o da olmuyor. mucize beklentilerinizi düşük tutun. AAAAA SONBAHARDA YAPRAKLAR DÜŞÜYOOOOOOOOOO elçırp elçırp elçırp sonbaharda yapraklar düşüyorsa sen de el çırp şakşak sonbaharda yapraklar düşüyorsa sen de el çırp şakşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 beklenti yok üstadım. beklenti olunca mucizeler de felakete dönüşebiliyor.. hiç beklenti yapmıcaksın. mis. rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ama sen de el çırp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hay sizin kurdugunuz cümlelere. popmun kenarlari. cok kuulsunuz yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 çocuk gibi el çırpıyorum ulan ne cool'u. bildiğin süper geyik adamlarız, rahatız. uu kewl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ben el çırparken seke seke zıplıyorum aynı zamanda.. ama şarkı mırıllamıyorum mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 evdede yata yata günler geçmez oldu lan daha pazartesiye çok var, bugün bile bitmedi daha, sonra yarın öbürgün daha sonraki gün sonra teee en sonraki gün, peh lan... neyse ben biraz yeni dizi bakınıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Gittim emniyetten ehliyetimi aldım ama yapıştıramamışlar ehliyeti çok dandik bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bangladeşteki büyük yangında milyar milyar param yandı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 soyguncu devlet allahsız devlet lan o ehliyet bedelleri ne öyle ayııı bitirdiniz beni Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kezbanlardan kaçmaya çalıştıkça beni buluyorlar ya. kız benim onu yapmak istediğimi, onun hayalini kurduğumu sanıyormuş cinsel olarak. suratına gülen her erkeğin onu istediğini düşünen insanlar niye bitmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 tüm bulaşıkları yıkadım, mutfak tezgahını temizlemeden önce biraz tembelliği hakettim bence zaten 6 hafta geçti siyatik hala geçmedi, sanırım doktora gitme vaktim gelmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aferin mi bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ya kalbim sanki sol omzumdan dışarı fırlayacakmış gibi, ya sayamıyorum da. 3 pulse'da bir üfürüm fırıırırırı, lan resmen sesini duyuyorum, Gruul gibi bağırıyor aynı. Kaç gündür ilaç da almamışım, üstüne az önce hapşurdum, sanki kaburgalarım dağıldı içeride. Öleceğim ağrıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Haydi zıpla günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 goldbären said: aferin mi bekliyosun. ben bekliyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 AL! http://4.bp.blogspot.com/_B3D-KJ5XPwg/TMxofn7rVPI/AAAAAAAAJok/11mMWdMGNNE/s1600/IMG_3721.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar