Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Çok kötü hissediyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 olm git karşılıklı otur hislerini dök alalla içinde kalıp götünde patlıyacağına yüzüne patlasın en azından siler yoluna devam edersin göt acısıyla yasamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sevdigim kız bana abi deyince gibi olmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 O konuda sıkıntım yok. Fazlasıyla açık sözlüyüm de, durum şu: Aday olmaya can atan kızlar, artık aday olmaya can atmıyorlar gibi. O canımı sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Rotweiler said: Var... Az önce ilk kez friendzone madalyasını aldım hayatımda. FUCK!!! Tepkim de son cümlede belli zaten sfgdfg arka plan surat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ne peki arka plan? NE ULAN! KONUŞ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Tarçınlı un kurabiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bu saatte şirkette defect düzeltmek i love this game :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 az kaldı birazdan 24 saat çalışma olayını bir kez daha gerçekleştircem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sabah sabah işe gelince bağyan bir arkadaşımdan gelen "ildeniz, seni gördüm ıslandım" cümlesi yağmurlu günüme güneş gibi doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Burdan kanadaya sesleniyorum, uykumun içine sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Rotweiler said: Var... Az önce ilk kez friendzone madalyasını aldım hayatımda. FUCK!!! Tepkim de son cümlede belli zaten sfgdfg e kaşınmışsın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 BabacumMostors said: sabah sabah işe gelince bağyan bir arkadaşımdan gelen "ildeniz, seni gördüm ıslandım" cümlesi yağmurlu günüme güneş gibi doğdu http://i.imgur.com/ZG0uI.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ulusal diş hekimliği günüm kutlu olsun günlük ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Saeros said: Rotweiler said: Var... Az önce ilk kez friendzone madalyasını aldım hayatımda. FUCK!!! Tepkim de son cümlede belli zaten sfgdfg e kaşınmışsın sen de hacı de yi ayrı yazamayan kızlara aşık olmayın manyak mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 BabacumMostors said: sabah sabah işe gelince bağyan bir arkadaşımdan gelen "ildeniz, seni gördüm ıslandım" cümlesi yağmurlu günüme güneş gibi doğdu http://www.horse-games-for-kids.com/images/horse-running-beach.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ne aşkı abi. Sakin olun. Sadece potansiyel kız. Ayrıca kaşınma durumu yok bence, normal bir tartışma süreci içerisinde fikrimi beyan ettim, devamı friendzone içerisinde gerçekleşti ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 copry said: Ulusal diş hekimliği günüm kutlu olsun günlük ^____^ Kutlasaniza lan ! Hayatimin bahari size yardimla gecti , piiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 sabah metroda söyle bir süzdüm analiz yaptim. durusu konusmasi giyinsi. lan dedim bu insan hayatta mutlu olamaz. sonra düsündüm ayni ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 copry said: Ulusal diş hekimliği günüm kutlu olsun günlük ^____^ kutlu mutlu olsun ama ne sıkıcı bir gün oldu ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Evet hastayim , isten ayrildim falan gercekten sıkıcı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 copry said: copry said: Ulusal diş hekimliği günüm kutlu olsun günlük ^____^ Kutlasaniza lan ! Hayatimin bahari size yardimla gecti , piiii daha hayrını görmedik amaaa kutlu olsun hekim hanım! ne ayak istifa mı ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar