dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 öğlenciyim abi nereden bildiğin öğlenci olduğu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Azeri hayati 101. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 öf lab kabus gibi geçti anca eve geldim MMO oynayan bi tip geldi yanıma dedim heralde something in common silkroad oynuyormuş web tabanlı oyun sandım şimdi eve geldim baktım nothing in commona geri döndü durum hepsinen ayrı ayrı eşit miktarda nefret ediyorum kabus dolu 18 saat geçmiyecek gibi her hafta o koca memeli kızı takip etseydim of baya bi eğleniyorlardı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Öğrenci kategorisi seçtin de, neyse bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 rakı+balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kavurma said: 1. Kategori - 500.00 TL 2. Kategori - 350.00 TL 3. Kategori - 300.00 TL 4. Kategori - 200.00 TL 5. Kategori - 160.00 TL 6. Kategori - 120.00 TL sen olsan hangisini seçerdin günlük? fakirlerden ayrilmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 kavurma said: Öğrenci kategorisi seçtin de, neyse bir şey yok. abi ne olduğunu bilmediğim bişiye max vermem min de vermem. orta daha makul geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Saygı duyarım abi sorun yok, ben de orayı seçtim Man. Utd. maçına gidiyoruz Salı günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/5/3142/B_036186e7337f6222742527d731590501.jpg 125'in mavi kısmı en uygun yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Günlük, halen "sana ilgi duymuyoraaamm" numarası yapıyo ya ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 pc başındayken dışardan bi kaç patırtı geldi, çöpleri alıyolar falan sandım. biraz zaman geçti siren sesleri gelince bi bakıyım dedim. tam karşıda bi araba alev alev yanıodu. söndürdü itfaiye hemen. niye yandı acaba.. bu da böyle bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 olm tvde araba kundaklayan eşşoğlueşşekler vardı yine. öyle bişey olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 bi gün yüzü görmedik amına koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 xaty said: pc başındayken dışardan bi kaç patırtı geldi, çöpleri alıyolar falan sandım. biraz zaman geçti siren sesleri gelince bi bakıyım dedim. tam karşıda bi araba alev alev yanıodu. söndürdü itfaiye hemen. niye yandı acaba.. bu da böyle bi anım Romayi yakarim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben de demin duştayken icerden tıkırtılar geldi,evde yalnızım,tam da şampuanı kafaya dokup kopurtmeye baslamıstım,dedim simdi biri girse beni evire cevire... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Arkani duvara ver aman diim baris sabunlu sabunlu valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 duştan yazıyorum,verdim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 geçmiş olsun nutella http://www.flickr.com/photos/rhibo/7615084406/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Lalalalala lalalalalii =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 zeiko anonymous diye bi grup eztv'ye PIRACY sebebiyle saldırıyor https://twitter.com/ZeikoAnonymous Twitter üzerinden konuşuyorlar. Acaip saçma adamlar.kim zeiko'nun tasmasını elinde tutuyorsa en salağından tipleri bulmuş sanırım Zeiko Anonymous @ZeikoAnonymous "It is piracy, not overt online music stores, which is our main competitor." - Steve Jobs Tamamen gerizekalıca bir söz. Sorry steve. EZTV @eztv_it @ZeikoAnonymous May I ask why we are targeted? We don't even have ads and make no money from our site. Zeiko Anonymous @ZeikoAnonymous @eztv_it Are you considered 'Piracy website'? EZTV @eztv_it @ZeikoAnonymous We are like a TIVO service, we allow people to watch up on TV shows they have missed. Zeiko Anonymous @ZeikoAnonymous @eztv_it That's all you do? TV? EZTV @eztv_it @ZeikoAnonymous Have you even visited our website? Yes, all we do is TV, hence our name... EZTV. eztv ve piracy huh? ve şimdi eztv up... saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 berbat bi gün bi işe yarayamıyorum bu kadar uzaktan aklımı dağıtamıyorum çalışamıyorum odaklanamıyorum ama en kötüsü uzakta olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 meseneye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ulan küfrede küfrede banlanıcam arkadaş. başlarım böle olaya. ergen gibi duvar yumruklayasım var. çok tatsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dasaaa said: ulan küfrede küfrede banlanıcam arkadaş. başlarım böle olaya. ergen gibi duvar yumruklayasım var. çok tatsız ya. Burası kastı bize gidelim istersen. Kum torbası da var. sdfsdfadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar