cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasa konuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 kendi vücut kokum yeterli. her şekilde çıldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 seele büyük ihtimalle taze çıkmış ekmek gibi kokuyor. ve üstüne dev gibi yağ kütlesi kadınlar düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 seele almanyada degil miydi ya orda bir suru kiz varmis diyolar goturuyodur hani ;;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aga menemen olacak taze ekmek bandır bandır ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 veee bi berbat haber daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasaaa said: hayatı iyi olanların "ıyy çıkın şu depresyondan" diye bağırması sinir yapıyor. Sıkıntılarımı anlatmamam sıkıntım olmadıgı , hayatımın iyi olduğu anlamına gelmez saygıdeğer dasaaa. Haytının kötü olması da depresyon sebebi değildir , sadece mücadele edemiyecek kadar korkak ya da yılgın olduğunu gösterir. Ki bence ikisi de değilsin , öyleymiş gibi yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 cemss said: seele almanyada degil miydi ya orda bir suru kiz varmis diyolar goturuyodur hani ;;))) kiskanma pis liseli. burda kızlar teklif ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ardeth ozel calismasini paylasti.tamamen bilimsel %100 de calisiyor banada teklif edicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 copry said: dasaaa said: hayatı iyi olanların "ıyy çıkın şu depresyondan" diye bağırması sinir yapıyor. Sıkıntılarımı anlatmamam sıkıntım olmadıgı , hayatımın iyi olduğu anlamına gelmez saygıdeğer dasaaa. Haytının kötü olması da depresyon sebebi değildir , sadece mücadele edemiyecek kadar korkak ya da yılgın olduğunu gösterir. Ki bence ikisi de değilsin , öyleymiş gibi yapıyorsun. bla bla bla tek büyük sıkıntın büyük ihtimalle istanbul'a henüz atanamamış olmak. çok sert olacak ama çoğunuz spoiled little kids kıvamında geziyorsunuz. neyse burada keselim. işin bi de diğer tarafı ben. ben cidden sinirliyken bana cevap vermek de ayrı bi komedi aslında. daha beter atarlanacağım kesin gibi. hani daha da sert gireceğim, zaten haddinden sert iken, süper sert olucak. saçmalık işte. boş verin onnçün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Seele said: cemss said: seele almanyada degil miydi ya orda bir suru kiz varmis diyolar goturuyodur hani ;;))) kiskanma pis liseli. burda kızlar teklif ediyor. ki adamın okulunda kız yokmuş. onun için üzerine N düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Dasaaa git patlat bi tane kendine gel hadi koçum benim.Kulak memen taş gibi olmuştur bi yumuşat onu hadi aslanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hayatının kötü olması gayet depresyon sebebi. ondan önce ankara başlı başına bi depresyon sebebi. sebeb çok lan, düşündüm de şöyle bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi sana patlatsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Nasıl mutlu oluyorsan öyle patlat, canlandır sonra gelişine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bazen sadece patlatirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 hakikaten birini sağlam dövsek rahatlarız bence. fight club yapalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 azericesi klub mübarizə imiş həhəhəhəhəhəhəhəhəhəhəhəhə Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ben monitörü yumruklamaya başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sana kıymamam lan. ok alır'ı döveceğim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 dasaaa said: hakikaten birini sağlam dövsek rahatlarız bence. fight club yapalm Atla gel silah olarak deniz levreği seçtim ben 2 kilo falan gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sikeyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Evde değilim mesaj kutun da dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 şit. hepsini sil tuşum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar