dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığım bir durum daha. olm ne iş! ne muallak, ne unstable bir durumlar yahu. hiç anlamadım şimdi bu arada name dropping kötüdür diyen pipimi yesin. EAT THIS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 allahim sen bazi insanlara neden böyle kiyak geciyorsun. bir insan bu kadar güzel olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 olabilir olabilir.. ve o güzel insan asla senin olmayacak! ahahahhahahahah AHHAHAHHAHHAAHHAHAH HAHAHAHHA salak! anca dışarıdan bakıp iç çekeceksin böle. seni sefil sersem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 olm ne disarisi baya bildigin okulun kampüsünde. karsi masada oturuyor. benimle birlikte 457844744 erkek gözüde üstünde. bu nasil bir acidir allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bak aklını almış bile. dışarıdan dediğim aynı bina değil ki lan. yanındaki adam sen olamayacaksın! AHAHHAHAHAHAHHA ümit bile etme onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya benim olmasin zamanim yok. ama bir aksam cika gelse. icine bise giymese. sonra soru sormadan gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Lyv said: One hiç kendine yeni bir pati acc. u açıp herşeye sıfırdan başlamayı düşündün mü arkada kalmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ankaraya 1 gün içerisinde gidip gelmek iyi olmadı günlük. resmen beyin lagı geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi 6 senedir çenemde duran keçi sakalımı kestim. ilk yarım saat kendimi tanıyamadım şu anda da baya bildiğin sik gibi duran çeneme bakıp duruyorum. ayrıca anlam veremediğim bir dikiş izi gibi bir şey çıktı çenemden. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 boşver abi 2013 e giriyoruz zaten 90lar nostaljisi yapmana gerek yoktu keçi sakal ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 öyle sevmiştim ben kendimi. bi de sakalı bıraktıktan sonra 30 kilo alınca boynum kalınlaşmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 haber beklediğim 3-5 yerden biri aradı bugün. yarın iş görüşmem var, alsınlar lan sıkıldım artık evde oturmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bi kazan bi sincan gene babalara geldim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Kurgu uzmanı olarak yapmadığım bir çekim kalmıştı. Onu da yaptım ya gözüm açık gitmez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi RUSÇA MI!! OH NO!! hayır hayır değil. sadece Azerice! şu şu seviyelerde diaframların yerleşme şeması yazıyor rus harfleri ile. okuyup bulmaca çözüp hata düzeltiyorum ben ne yapıyorum abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 nabıyon aga sen orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hey günlük! çok reggae tadındayım bugün. ve bu tadı sevenlere pink floyd'un reggae tribute'u gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=FKOo_56V6lU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 eheh o zaman al sana: http://www.youtube.com/watch?v=Q659IaXrS3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dasaaa said: abi RUSÇA MI!! OH NO!! hayır hayır değil. sadece Azerice! şu şu seviyelerde diaframların yerleşme şeması yazıyor rus harfleri ile. okuyup bulmaca çözüp hata düzeltiyorum ben ne yapıyorum abi ya adamin bütün hayat enerjisini meme emer gibi emdiler, sömürdüler. cok üzülüyorum bu cocuguna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Lan kan emici akrabalar da bir değişik oluyormuş.Şu yakın akraba ilişkileri ne gereksiz birşeydir yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 gunluk canım sıkkın..bir kac gundur aklımdaki troll face 'esek kafalı zamanında adam akıllı calıssanaydın' diye tekrarlayıp duruyor.akabinde muthis bir vicdan azabı ile basbasa kalıyorum. sigarayı bıraktım canım cok istiyor ama 3 aydır icmiyorum icmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Sparkcaster said: nabıyon aga sen orda dünyayı kurtarıyorum bazen bazen de ben yok etmeye çalışıyorum. bilirsin.. günlük sıkıcı şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 dasaaaman D-MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 i'm da man! bu arada manuel lens ile foto çekmek zormuş abi. bi türlü süper net yapamadım ben.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 das man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar