Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 asdsadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 jeton yeni düştü kıyamet koparsa askerde olacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 günlük bugün süper güçlerim geri gelmeye başlıyor hissediyorum. bi kaç gün yada hafta geçsinde bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çok bir gündü. canım ciğerim de dönüyor. ona da sevindim. yarın daha iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 forever alone diyeniniz tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lol abi aksırınca, tıksırınca alkol çıkacak kadar içmişim.. gelsin hele bi de öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NolaxThensbane said: jeton yeni düştü kıyamet koparsa askerde olacam ben tam teçhizat toplayıp kıyamet içtiması alırlar biz evde yata yata geberirken sen orda hala esas duruş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 post apoyu asıl orda gorurum fuck yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dasaaa said: lol abi aksırınca, tıksırınca alkol çıkacak kadar içmişim.. gelsin hele bi de öle. bensiz he alacan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi bi de sen başlama. gelince deli içicez bukowski kasım sonunda geliyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sabah erken kalkıp iş yerine 20 dakika önce vardım karşıdaki büfede çay içtim gazete okudum, sanırım bunu her sabah yapmalıyım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Kazak ve mont giyinmeme ramen sabah işe gelirken üşüdüm günlük. Ankara ve sabah ayazı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 o kadar soğuk mu ya? ben de şort alsam mı ki diyordum yanıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 patronun keyfi yerinde yeni müsteri kapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 CthuLhu said: o kadar soğuk mu ya? ben de şort alsam mı ki diyordum yanıma sdf Sevgili sair aldim haberlerini geliyormussunuz , kalin giynin sıkı tutunun,) Hako beyin orderlarını bekliyorum yakında açacağız topiğinizi efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 çok salak insanlar var günlük ölmek istiyorum insanları da öldürmek istiyorum allah hepinizin belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 copry said: CthuLhu said: o kadar soğuk mu ya? ben de şort alsam mı ki diyordum yanıma sdf Sevgili sair aldim haberlerini geliyormussunuz , kalin giynin sıkı tutunun,) Hako beyin orderlarını bekliyorum yakında açacağız topiğinizi efenim burada hava çok güzel lan. tshirtsüz geziyorum yazın son günleri diye. mantarlı omley yapayımdedim. yağ sıçrayınca göbeğimi yaktım gerçi. aama hava harika be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ama sen de ankara soğuğunda bizle bira tokuşturmak istemez miydin dasaaa he söyle istemez miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 olm döverim!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ayyy ouz güldürmesin günlük okuyan da fizanda sanicak, 2 kere geldi gormeden gitti ankara tayfasi kirgin mr 'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 masamdaki eşyaları dağıttım pastamı kesip yedik helalleştik istifayı basıp çıktım iş yerinden. 1ay yatış ve geziş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 iflahım kesildi lan. dasaaa dasaaa olalı böle eziyet görmedi vallahi. suratımda hafif bi gülümseme, aman dik dur. aman tanışırken adı neydi, kimdi. kartını al, incele. at cebine. "nasılsınız? vallahi ne olsun işte.. devam ediyoruz" yoruldum tükendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar