DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 arkadaşlar ISK yada plex satan varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Türk oyuncuların elinde 100 milyar kadar ISK olduğunu biliyordum da 5 milyar ISK dahi kalmayınca şaşırdım vallahi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Oyuncular değil tek oyuncunun elinde bile 100milyar isknın katları var ama kendisi bu işlere girmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Hayrına versin biz de hayrına kendisine bağış yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Biz satici degiliz. Yiyiciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mucitiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 100 b bozuk para ya bi aylık gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 evet bir arkadaştan duydum 100 milyar ısk alan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu 100 milyar isk'ya çerez muamelesi yapan arkadaşları ben fakirken de tanırdım. Çok delikanlı çocuklardı. Ama para hepsini bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 satilik var biraz pm atin lazimsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 bu aylık alım tamamlanmıştır. Kısmet gelecek aya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bu ay 2+3 plex alınacaktır.şu an 2 hesabım inaktif durumda. Cep numarası vermeyenlerden plex almayı düşünmüyorum. Misafirim geliyor,acil iş geliyor. Oyuna girmeyi bırak eve bile 10 da ancak girebiliyorum. Real is first olayından dolayı cepten iletişim kurmam gereken durumlar oluyor. Eğer bu şekilde plex satmayı düşünen varsa her ay 5 tane garanti alıyorum. Özel mesajdan veya burda ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 2 plex daha alınacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 evet biz de 2 plex alacagız isk karşılıgı oyun için rumuz destur satan var ise sellektor yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 satan yok mu arkadaşlar_? 2 tane plex lazım topu topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şimdi mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar