Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Kıza Bir Haller Oldu #2

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

SenariouS said:

kavurma said:

Abi siz aldatma fiilini resmen meşru kılıyorsunuz farkında mısınız?

evli degiller bir sey degiller.
Aldatmak konumuz olan durumda gayet yasal bir sey degil mi?

Yaşadığımız toplumu baz alarak konuştuğumuz zaman ahlâki açıdan kabul edilebilir tarafı yoktur. Bu da göreceli bir kavram olduğu için, evet sen haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kızı seversin, daha gençsindir öyle 20 bile değilsindir. Heves işte daha oturmamış kişiliğinle kız için yeni bir dünya dizayn etmeye kalkarsın, ordan oraya zıplarsın-türlü türlü süprizler peşinde koşarsın. Sonra lavuğun teki gelir senin elini bile tutmaya kıyamadığın kızın ırzına geçer. Bunun adı da şehvet olur. Katil mi olursun deli mi olursun orası meçhul. Sonra yaşın ilerler iş güç sahibi olursun, başka bir kızı daha seversin, keza elinden gelen her şeyin daha fazlasını hak ettiğini düşünür ona göre sürekli çabalarsın, o da tırt çıkar. En sonunda başka birini daha seversin ama son defa. Bu sefer o sana tekme atar. İşte bunları yaşadıktan sonra anlarsın bu hayata değer göstermeye değil de değer etmeye geldiğini. İşte o zaman anlarsın ciğerin 5 para etmese de biri seni kafaya taktıysa dünyanın en mükemmel varlığı olabileceğini. Vel hasıl kelam, dasaaa'nın dediği gibi kötü olmak lazım bu dünyada. İyi olmaya çalıştıkça bok çukurundan başka bir yere girmiyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

lol

abi 1000 şey yazabilirim.

ama genel olanı şudur abi, etik değerler var ya.
hah onların tümünü çocuğuma "bak bunları ezip geçersen winner olursun" diye öğreticem.
zaten önemli olan da bu değil, stil sahibi bi kötü olucaksın ki tadını çıkart.
hakikaten kötü olun olm.
with style ama.

with style
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

lol

abi 1000 şey yazabilirim.

ama genel olanı şudur abi, etik değerler var ya.
hah onların tümünü çocuğuma "bak bunları ezip geçersen winner olursun" diye öğreticem.
zaten önemli olan da bu değil, stil sahibi bi kötü olucaksın ki tadını çıkart.
hakikaten kötü olun olm.
with style ama.

with style

işte bu benim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

raistlin misiniz olm? ben iyiyim gayet de güzel hayatım. haters gonna hate

birine iyilik yapıyorsunuz o da değerini bilmeyince/nankörlük hemen 4s kuralı diye dolaşıyorsunuz. iyiliğin değerini bilmeyene yol ver niye bu kadar kafaya takıp olayı tramvaya bağlıyorsunuz len
Sosyal ağlarda paylaş

"emergent property" deniyor buna

beyin bir milyon neurondan oluşuyor ama bir neuron beyin içersinde, tek başına yapamadığı şeyleri yapabiliyor.

genelde belirli parçalardan oluşan bir sistemin, parçaların özelliklerinin toplamından daha fazla özelliğe sahip olmasına deniyor emergent property diye.

karşılık veren insana iyilik yaptığın zaman iyilik emergent propertye tabi oluyor. belki bunla ilgili bir simulasyon yaparım ilerde.

şimdilik sizin tırt sektörden bir analoji kurayım, sinerji.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

"emergent property" deniyor buna

beyin bir milyon neurondan oluşuyor ama bir neuron beyin içersinde, tek başına yapamadığı şeyleri yapabiliyor.

genelde belirli parçalardan oluşan bir sistemin, parçaların özelliklerinin toplamından daha fazla özelliğe sahip olmasına deniyor emergent property diye.

karşılık veren insana iyilik yaptığın zaman iyilik emergent propertye tabi oluyor. belki bunla ilgili bir simulasyon yaparım ilerde.

şimdilik sizin tırt sektörden bir analoji kurayım, sinerji.

ya yürü git.
makale varsa yollasana bunla ilgili, okuycam
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten paso "dayak atacam,kesecem,biçecem" diyen tiplerden birşey olmuyor genelde.Tayyip gibi bağırıp bağırıp köşeye çekilirler.Birşey de yapacaklarından değil de işte egosunu tatmin ediyorlar.

Zaten elinden birşey gelseydi forumlarda yardım dilenmezdi tanımadığı kimselerden.Çoktan ya dayak atmış/yemişdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Zaten paso "dayak atacam,kesecem,biçecem" diyen tiplerden birşey olmuyor genelde.Tayyip gibi bağırıp bağırıp köşeye çekilirler.Birşey de yapacaklarından değil de işte egosunu tatmin ediyorlar.

Zaten elinden birşey gelseydi forumlarda yardım dilenmezdi tanımadığı kimselerden.Çoktan ya dayak atmış/yemişdi.

Lord_Argos said:

Çok yanlış anlaşıyorum çünkü buraya yazmamda ki asıl amaç bakın böyleydi sebebi buymuş demeye getirmek. Kendimi acındırmak veya başka birşey değil. Adamı da dövme meraklısı değilim biri anket olarak sunmamı istedi bende o şekilde düzenledim.

Bunu daha 7. sayfada yazmışım. Sayfa olmuş 17. Hala neyin peşindesin?

kavurma said:

Bir kızı seversin, daha gençsindir öyle 20 bile değilsindir. Heves işte daha oturmamış kişiliğinle kız için yeni bir dünya dizayn etmeye kalkarsın, ordan oraya zıplarsın-türlü türlü süprizler peşinde koşarsın. Sonra lavuğun teki gelir senin elini bile tutmaya kıyamadığın kızın ırzına geçer. Bunun adı da şehvet olur. Katil mi olursun deli mi olursun orası meçhul. Sonra yaşın ilerler iş güç sahibi olursun, başka bir kızı daha seversin, keza elinden gelen her şeyin daha fazlasını hak ettiğini düşünür ona göre sürekli çabalarsın, o da tırt çıkar. En sonunda başka birini daha seversin ama son defa. Bu sefer o sana tekme atar. İşte bunları yaşadıktan sonra anlarsın bu hayata değer göstermeye değil de değer etmeye geldiğini. İşte o zaman anlarsın ciğerin 5 para etmese de biri seni kafaya taktıysa dünyanın en mükemmel varlığı olabileceğini. Vel hasıl kelam, dasaaa'nın dediği gibi kötü olmak lazım bu dünyada. İyi olmaya çalıştıkça bok çukurundan başka bir yere girmiyor insan.

Şimdiye kadar hep Ardeth gibi düşünmüştüm ama gerçek şu ki bu kural geçerli.

Çocuk hakkında biraz daha bilgi topladım çünkü bazılarınız kuzeni veya ilk okul arkadaşı vs olabileceğini söylemişti.

Söylediğine göre sadece arkadaşıymış, buraya staj yapmaya gelmiş. Ancak çocuğın facebookta 900 subscribe'ı var. Kendi sitesi falan var. Eleman birkaç ünlünün videosunu falan çekmiş. İstanbul dışında yaşıyor, şuan istanbul dışında ve işi olduğunda buraya geliyor. Kendisi fotoğrafçı (24 yaşında ne kadar fotoğrafçı olabilirse artık). Twitterda falan baya takipçisi var. En büyük fanıda benimkisi heralde. Twitleri, instagramı ne boku varsa beğenmiş. Tabi çocukda onu beğenmiş. Çocukla müşteri rpsi yaparak konuştum, istersem ayağıma gelecek kıvamda. Ayrıca telefonuda var. Bunlar çocukla ilgili kozlarım.

Aslında beni hiç sevmediğini şimdi daha iyi anlıyorum. Bir ara ilgisini çekmişim ama sonradan o yok olmuş. Bana kitaplarımı geri verirken hayatımda 3 kitabı okumadan yarım bıraktım, ikiside bunlar dedi. Onları ben vermiştim. Ardından çantasından bir kitap çıkardı. Şu an bunu okuyorum ve o kadar sürükleyiciki iyiki başlamışım dedi. Kitabı okumam için bana verdi. Kitabı bugün elime aldığımda bir fotoğrafçının hayat hikayesini anlattığını farkettim. Lanet fahişe...

Yüzüme baka baka seni seviyorum diyip bunları yapması koyuyor ama en acı intikamı ben almak istiyorum. Öyle ki birdaha kimksenin duygularıyla oynamamayı öğrensin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...