MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Şimdi araba konusunda modifikasyon olayı tabii ki cılkı çıktığında apaçiye bağlıyor özellikle Türkiye'de. Fakat bazı ufak güzel modifikasyonlar var. mesela yeni opel astranın full versiyonunda kırmızı loş ışıklar (japon keranesi diyeni oyarım) var, herhangi bir hatchbacke çok güzel yakışabilir. mesela konsolu bozmadan takılan dvdplayer/navigasyonlar var... yani olayın cılkını çıkarmadan yapılabilecek neler var bildiğiniz? aslında sticky olabilir ya bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Evet ya sticky yapsak bunu herkes hoş bulduğu fotoları paylaşsa. Ben şu meşhur batman arabasında vardı ya, bmwye mat siyah boya atılmıştı onu çok sevdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 aslında çok güzel olur, ben mesela bu tarz birşey yapmak istiyorum ama ne, nerede, ne kadara temin edilir, nasıl monte edilir vb. bilgim 0 (yazıyla sıfır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ben mesela orjinalinde turuncu olan butun ic aydinlatmalari mavi yapmak istiyorum. Bos bir hafta sonu ayarlabilsem baslicam da vaktim yok hic bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Adamın bmwsi var ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Meov said: Evet ya sticky yapsak bunu herkes hoş bulduğu fotoları paylaşsa. Ben şu meşhur batman arabasında vardı ya, bmwye mat siyah boya atılmıştı onu çok sevdim mesela. mat boya değil de mat film çektirebiliyorsun. aynı cam filmi mantığıyla, dayanıklı ve uzun ömürlü olanları 2k civarı tutuyor. üstelik küçük sürtmeler ve çiziklere karşı da koruyor. dilediğin zaman da çıkartabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 hmm öğrendiğim iyi oldu ya, yakında bende eski model bi cabrio almayı düşünüyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Sen 30 lira ucuz olsun diye 3 ay ekran kartı arayan değilmiydin ya cabrio mu alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-1-serisi-turkiye-de-tek-batman-arabasi-30683523/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 resimler . . "batman arabası olarak tasarlanmıştır" abi AHAHAHAHADAFUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 TeddyLop said: Sen 30 lira ucuz olsun diye 3 ay ekran kartı arayan değilmiydin ya cabrio mu alacan 30 lira ucuz olsun diye değil lan, kasten bulamama hedesi o. alırım gidip ama alırsam oyun oynarım baya, oynamakta istemiyorum okul hayatı önemli vs. o bakıma. stalker lop tavşanı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Stalkerım ezelden,bütün kotlarım dieselden.. AYIK OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 manve said: Ben mesela orjinalinde turuncu olan butun ic aydinlatmalari mavi yapmak istiyorum. Bos bir hafta sonu ayarlabilsem baslicam da vaktim yok hic bu aralar. guzelmis yahu. uyuzum turuncuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 mini de bir salter ile içerdeki isiklarin rengini degistirebiliyor, ama onda da konsol turunca kalıyor ısıklandırma ne renk olursa olsun. gereksiz basit aptal bir şey ama insanın hosuna gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Selam, Ben kırmızı seviyorum ama turuncu eblek bir renk; Flash kullanıyormuşsun gibi oluyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sticky sticky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi şu kapı kollarındaki ışıkların hastasıyım pffff astra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 sticky olduğuna göre her modifikasyon için bir topik açık bunu boş bırakabiliriz. hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Selam, Paçalıklara hastayım ben de :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi bu olayı sonradan yapamayız sanırım di mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 neden yapamayasın ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Baya saglam iscilik gerekir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 MrLevie said: Baya saglam iscilik gerekir yav 2007 sonrasi uretim bir bmw ise gerekmeyebilir. aydinlatma paketi satin alinmasa da bazen tesisati ustunde hazir olabiliyor. baktirman lazim. retrofitciler bilir, yurtdisi forumlara bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar