Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 takım cenabet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bugun samet yuzunden puan kaybedildi degilmi, adam naapsin su kadar yuzde yuzluk pozisyon varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 onur kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 reampage said: bugun samet yuzunden puan kaybedildi degilmi, adam naapsin su kadar yuzde yuzluk pozisyon varken giden koca bir 45 dakika var, saçma sapan samet aybaba taktiği ile geçen bir 45 dakika.. son 15 dakika oynadı beşiktaş. mutlaka kazanmak zorunda olduğu bir maçta da oynayacak tabi. ben bu takım ligin başında karabük denen takıma fark attığında da aynı şeyleri yazmıştım, bu gün bu maçı kazansak da aynı şeyleri yazardım.. samet aybaba vizyonsuz bir adamdır, hoca da değil kukladır. haftalarca veli'yi oynatıp oğuzhan gibi adamı yedek tutması bile hoca olmadığının kanıtı.. bak haftaya yine oğuzhan gibi adamı yedek oturtur atlet veliyi oynatır orta sahada, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 samet hocayı beğenmeyen 2. yarının ortasında imparator diye bağırcak burda . bu mesajımıda kaydetin .. vizyon sahibi hoca kimse vizyon vizyon gidiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Berabere mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 1-1 mac sonucu su macı kazansak cok iyi olucaktı.belki biraz kara bulutlar dagılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bizi nasil yenemediniz yaa:/ Paticik bile yener trabzonu , cok kotuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 PZero said: samet hocayı beğenmeyen 2. yarının ortasında imparator diye bağırcak burda . bu mesajımıda kaydetin .. vizyon sahibi hoca kimse vizyon vizyon gidiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 son 10dk da karsi karsiya pozisyon kacirmayan bi ben kaldim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 copry said: Bizi nasil yenemediniz yaa:/ Paticik bile yener trabzonu , cok kotuyuz. ahh besiktasım kimlere madara ettin bizi,elinin hamuruyla.cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Rıdvan öve öve bitiremiyo Fernandes'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fernandes barca'ya gitse sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 beşiktaş düşmeye oynuyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi fernandes diye bir futbolcu var super çalımlar atıyor youtube da izleidm nasıl transfer etti bunu beşiktaş hangi salak sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 8 maç 2 galibiyet şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 olaya gel https://pbs.twimg.com/media/A5wDLKcCIAEH87C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 maç bittiğinde o manzarayı görünce aklıma bir afrika maçında sahaya çakan şimşek sonucu ölen futbol takımı geldi biran noluyoaakü oldum hakkımızdı ama nasip olmadı gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Bu kadar bahtsız takım olmaz cidden. Şimdi geldim maçtan. Batuhan+Almeida ikisi birden bi Pektemek edemiyor, takımın en iyi ikinci adamı olurdu Pektemek, Fernandes'den sorna. Bir de ben iki tane penaltı gördüm verilmeyen, bilmem TVde nasıl göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fizban said: beşiktaşıon attığı golü izleyenler heralde volkan yerine neden onur diye çağırmadan önce bir daha düşünürler değil mi ? Volkan olsa galiptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 fizban said: beşiktaşıon attığı golü izleyenler heralde volkan yerine neden onur diye çağırmadan önce bir daha düşünürler değil mi ? cok talihsiz bir yorum olmus bu. volkan da cikaramazdi o topu. o acidan o sertlikte topu cikarmak kolay degil. kurtaran kaleci tesadufen kurtarir anca. onurun cikardigi diger pozisyonlara deginmiyorum bile. su an en formda kaleci bu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Volkanın da çıkarması zor. Pozisyon gereği kalenin ortalarında duruyor kaleci. Biraz da açıkta, eğer yakına gelirse çıkıp alabilmek için. Birden öyle yukarıdan, sert ve kavisli top gelince hamle yapamıyor kolay kolay. Onu çıkaracak çok kaleci yok yani. Atacak da çok adam yok tabi. Ama en formda kalecinin onur olması yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 kac trabzonspor maci izledin? edit: turk olarak soyledim bu arada alinti milli mac ile alakali oldugu icin. yabanci olarak muslera da formda bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 aktiftablet said: Bu kadar bahtsız takım olmaz cidden. Şimdi geldim maçtan. Batuhan+Almeida ikisi birden bi Pektemek edemiyor, takımın en iyi ikinci adamı olurdu Pektemek, Fernandes'den sorna. Bir de ben iki tane penaltı gördüm verilmeyen, bilmem TVde nasıl göründü. olcay-onur pozisyonunu diyosun, onur kesiyo olcayı ayaklarıyla ama penaltı değil gibi ne bilim olcay topa dokunamamış dokunsa net penaltı ama top orda durunca penaltı değil gibi sanki.öteki almeidanın şutunda ele çarptı gibi gelen pozisyon galiba, tekrarını vermedi ligtv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 yok baya lamerce yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar