Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 8. Hafta | Beşiktaş JK - Trabzonspor | 21.10.2012 @19.00

yav

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

bugun samet yuzunden puan kaybedildi degilmi, adam naapsin su kadar yuzde yuzluk pozisyon varken

giden koca bir 45 dakika var, saçma sapan samet aybaba taktiği ile geçen bir 45 dakika.. son 15 dakika oynadı beşiktaş. mutlaka kazanmak zorunda olduğu bir maçta da oynayacak tabi.

ben bu takım ligin başında karabük denen takıma fark attığında da aynı şeyleri yazmıştım, bu gün bu maçı kazansak da aynı şeyleri yazardım..

samet aybaba vizyonsuz bir adamdır, hoca da değil kukladır.

haftalarca veli'yi oynatıp oğuzhan gibi adamı yedek tutması bile hoca olmadığının kanıtı.. bak haftaya yine oğuzhan gibi adamı yedek oturtur atlet veliyi oynatır orta sahada,
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

beşiktaşıon attığı golü izleyenler heralde volkan yerine neden onur diye çağırmadan önce bir daha düşünürler değil mi ?

cok talihsiz bir yorum olmus bu. volkan da cikaramazdi o topu. o acidan o sertlikte topu cikarmak kolay degil. kurtaran kaleci tesadufen kurtarir anca. onurun cikardigi diger pozisyonlara deginmiyorum bile. su an en formda kaleci bu ulkede.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkanın da çıkarması zor. Pozisyon gereği kalenin ortalarında duruyor kaleci. Biraz da açıkta, eğer yakına gelirse çıkıp alabilmek için. Birden öyle yukarıdan, sert ve kavisli top gelince hamle yapamıyor kolay kolay. Onu çıkaracak çok kaleci yok yani. Atacak da çok adam yok tabi.

Ama en formda kalecinin onur olması yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Bu kadar bahtsız takım olmaz cidden. Şimdi geldim maçtan. Batuhan+Almeida ikisi birden bi Pektemek edemiyor, takımın en iyi ikinci adamı olurdu Pektemek, Fernandes'den sorna.

Bir de ben iki tane penaltı gördüm verilmeyen, bilmem TVde nasıl göründü.

olcay-onur pozisyonunu diyosun, onur kesiyo olcayı ayaklarıyla ama penaltı değil gibi ne bilim olcay topa dokunamamış dokunsa net penaltı ama top orda durunca penaltı değil gibi sanki.öteki almeidanın şutunda ele çarptı gibi gelen pozisyon galiba, tekrarını vermedi ligtv.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...