Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 8. Hafta | Beşiktaş JK - Trabzonspor | 21.10.2012 @19.00

yav

Öne çıkan mesajlar

kurt hoca samet, 4 1 2 3 gibi bir sistem üretmiş muhteşem taktik.

oğuzhan ... yani şu adamı biz bir kaç dakika izledik mutlaka oynamalı diyorduk, samet hoca inatla veli gibi koşmaktan ibaret adamla kaç maçın içine etti, yazık günah gerçekten, bak haftaya yine veli oynar oğuzhan yedek çıkar , gerçi du bakalım haftaya samet kalacak mı gerçi :)
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl dengesiz bir adamdır bu samet !!!! almeida holosko batuhan ın 3 tane forveti koymuş ileri 4 lü defansın önüne koşsun diye toraman ı koymuş , ortada ferdi ve oğuzhan, ama ferdi ve oğuzhan ı kullanmıyoruz , çünkü kurt hoca yine muhteşem oyun okuyuşu ile defanstan uzun toplarla ileri 3 lüye top şişiriyor , ne bir oyun kurma var ne hazırlık var..

valla küme düşmeye gidiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş siz akıl oyunuydu, hinlikti, çakallıktı yapmayın. Ne zaman böyle birşeyler denesek duran topta ertesinde gol yiyiyoruz.

Hakem bok gibi, sen bok gibisin gidip ne diye o tip hareketlere kalkışıyorsun?

Hani şu BJK'den daha kötü bir TS var sahada ve onlara bile nefes aldıracağız bu gidişle, yazık lan

olmuyor işte, FT bu sene nasıl 4-4-2'yi tutturamadıysa ve farklı şeyler denemekten aciz bir kadrosu varsa elinde BJK'de de o var. 4-2-3-1 oynayamıyor bu takım, üstüne gitme.

4-2-3-1 oynatacaksan da Almeida kanat olmaz, hayal bile edilmesi günah.

Bir hoca ne kadar iyi olursa olsun şu tip ego ve tavırlarıyla cidden takımı batırıyor. (ki ilk günden beri Samet'in TD özelliklerine güvenmiyordum, belki diyordum ama yok olmayacağı apaçık ortada.)
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bir hoca ne kadar iyi olursa olsun şu tip ego ve tavırlarıyla cidden takımı batırıyor. (ki ilk günden beri Samet'in TD özelliklerine güvenmiyordum, belki diyordum ama yok olmayacağı apaçık ortada.)

takımın başında bir hoca olsa kabul edicem de, samet hoca mı?

geldiğinden beri beşiktaş daha çok koşucak, hep koşucaz, herkes koşucak, çok çalışcaz çok koşucaz demekten baska ne yaptı!!!

yahu adam en son yenildiğimiz haftalar için çok güzel oynadık ama şansız yenildik dedi ya!!!! adam güzel futbol oynattığını ama şansızlıktan yenildiğimiz gibi düşüncede,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...