GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çarşıya gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben ufak araba sevmiyorum ama colt f/p olarak çok iyi araç 2. el problemi var sadece, eğer kısa süre sonra satmayı düşünüyorsan alma, yoksa tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Selam, Abi konuşulan 1.2TSI değil mi? Gitmemekten kasıt ne? Bence 2 kapısı güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 evet yine değişik bi arabayla karşınızdayım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-karamelegim-satilik-109817197/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oh oh hemde otomatik ne rahat. max 20k kendmişte 30lara cıkılmış bari bi 2011 cupra al hem gitsin hem yakıtı iyi hem güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi bekle biraz, eylüle falan doğru yeni cliolar 2. ele düşer onlardan alısın, ben öle yapmayı planlıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 eylüle kadar dayanamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Suark said: biraz Suark said: eylül abi 2016'da yeni kasası çıkacakmış bence beklesin eski kasa almasın boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 otomatik talebini gormemisim, edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o kadar aradım buldum aldım geçen kırmızı ışıkta arkadan biri daldı araba pert (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Sıkı bir pazarlıkla 3 adet alınabilir gibi. Sağlam sticker'lar ile kafadan 10-15 whp alırsın dyno falan gerekmez haram beygir bunlar.(hemde japon) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-kara-simsek-bursa-112148984/detay# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selam, Bu aracın sahibine otomobile yaklaşma cezası verilmeli. Dik konumdaki yeşil panjur aydınlatması ne için onu çözemedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roycolt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 türkiye katliyamda bir numara. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-emsalsiz-tree-tek-dunyada-esi-yok-111075665/detay herşeyi geçtim o fiberi zımparalayan ustaya yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 20k'lık egzotik anca bu kadar olur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-cok-temiz-kirmizi-cabrio-103070022/detay# şaka maka çok seviyorum ben tigra twintop'ı. 20k biriktirip almayı düşünebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi şu trapcarı da tekrar tekrar gündeme getiren hep sensin ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ahahahha aynen de o efsane sadece eskisi için, ısrarla savunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Selam, @Roycolt Adam çelik çan koymuş araca be :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 şu başlığı yeniden hortlatayım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-mitsubishi-colt-1.3invite-otomatikamt-tiptronik25000km-122862442/detay/ bu araba için ne diyorsunuz?daha kötü yorum yapan olmadı ama 2.elinde çok sıkıntı varmış.en az 2 3 sene binerim bunu alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 temizmis baya al binersin 2-3 yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 daha sabah göz attım 32-33e sıfırı var fiyat tuzlu geldi ne kadar temiz olursa olsun mitsubishi ölü Türkiye'de. Evladiyelik mekaniği var bu aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Aracın kasko değeri 21K. http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi Bu bilgiyi verdikten sonra, Para'nın bir başka konuda belirttiği hasarlılık notunu düşelim. paramecium said: 'Tampon değişti' diyenlerde de mutlaka kaputu açıp iki far arasındaki plastik parçada olması gereken yağ firmasına ait etiketi ara. Etiket yoksa araç %95 kazalıdır ve o parçanın değişmesi demek radyatörün değişmesi demektir ki amcam alüminyum babaları yamultacak kadar çarptı anlamına gelir ve bu da şasede büyük bir ihtimalle (ufak da olsa) deformasyona neden olmuş olabilir. Alıp da stres yaşamaya gerek yoktur :) Aracın motor resminde yağ firmalarının etiketleri görünmüyor. Tabi satıcının lafına da biraz güvenmek lazım, belki etiketler başka yerdedir falan. Fiyat ve kaza durumunu geçersek, acil satman gerekirse ikinci eli seni biraz bekletebilir. Bunun haricinde yakıtı, hacmi ve donanımı gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar