Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ikinizde konusuna yazmışsınız lan oynadık beğendik diye bu da değilse atacam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 abi evet buydu lan, helal barış fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 işsizlik çok kötü bişey np sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: hiçbiri değil devam oyunu değildi, nispeten yeni bi oyundu ve ejderha falan gibi aşırı fantastik öğeler yoktu al işte allahın kırosu ya http://static.computergames.ro/cg/assassin/images3/hinterland/hinterland066.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Oha, ne idüğü belirsiz masaüstü arkaplanından mankenin anasının kızlık soyadını, meminto deplasmanını bulan zamanların online gaming forumu o kadar tasvir ve el birliğine rağmen oyunu tahmin etmede cacık olmuş. http://1.bp.blogspot.com/-BDiG2REcqXs/T9w6UTvY16I/AAAAAAAAEJg/FQoI9CzFIXM/s320/tumblr_m5ikzacg3W1r3mafqo1_500.gif Some faith in humanity has been restored, MADCAT http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/riker.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bulduk la işte taam D: edit: ahaha eyw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ardeth said: Saeros said: hiçbiri değil devam oyunu değildi, nispeten yeni bi oyundu ve ejderha falan gibi aşırı fantastik öğeler yoktu al işte allahın kırosu ya http://static.computergames.ro/cg/assassin/images3/hinterland/hinterland066.jpg evet şaşırdım ben de google images'da o ss'i görünce ama oynadığım haritada ejderha ikiz ejder kızıl ejder filan yoktu belki ben demo gibi bişey oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Madcat said: Hinterland bu da değilse.. oh bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Deathblade said: o kadar tasvir o kadar tasvir dediğin "köyümüzü orclar bastı annemi babamı öldürdü o zamandan beri orclardan nefret eden bir rangerım"dan ibaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 google'a orcs attacks village yazmadım değil ama patide 2009 a gittim 10 dakkada buldum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Mihih konusunu ben acmisim, yaslilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Deathblade said: Oha, ne idüğü belirsiz masaüstü arkaplanından mankenin anasının kızlık soyadını, meminto deplasmanını bulan zamanların online gaming forumu o kadar tasvir ve el birliğine rağmen oyunu tahmin etmede cacık olmuş. adam öyle bi oyun tasvir ediyor ki, tüm fantastik çağda geçen rts'leri kapsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ardeth said: köyümüzü orclar bastı annemi babamı öldürdü o zamandan beri orclardan nefret eden bir ... 2001-2005 zaman aralığı mmorpg RP server açan heyecanlı tipler serverda oynamak için iyi bir hikayeniz olsun derdi... ... hikayelerin %89u köyü orklar bastıydı asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 tasvirime laf yok, sonuca ulaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar