Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 beyler yeni ise baslamamdan dolayi persembe zor olacak katilmam.. bu haftalik erteleyebilir miyiz herkese uyuyorsa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi her hafta birileri eksik oluyor bi toplansak tamda azcık ana plot yuruse durmadan inne girdiniz 3 dakka sonra sırtında okla bi adam girdi "köyümüzü orclar bastı" olayından bıkmadınız mı orc kese kese baska bişi yapacak zaman kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Spyro hep bole yapiyosun abi ya. Bari itiraf et hanim izin vermiyo de, hep bi bahaneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 BonePART said: bu arada istanbulun prensinin adı mustafaymış lan eauhea soyadıda yok mustafa sırf tekrar hatırlatıp güleyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 dun aksamki session bu campaignde oynadigim en eglenceli oyundu (cicibeybe yuzunden erken bitti ama olsun :P).. tesekkurler herkese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Utku ne yazıkki bende DM olarak istemiyorum karakter öldürmeyi veya kalıcı yaralamayı ama bazen narrtive bunu gerektiriyo. Cicibeybe'ninde yapabileceği bir şey yoktu oyun ve sizler onu oraya yönlendirdi oda yapması gerekeni yaptı. Yeni karakter yaratma imkanı var oyunda devam etmek için. Arc'ın mantıklı bi noktasında geri dönme şansı tanınabilir herkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Beyler bu haftaki oynu video olarak kaydetsek mi yada Twitchden yayınlasak rahatsız olur musunuz? Bi kaç arkadaş rica ettide 2 kamera bi laptopla yayın yapsak mesela (biri masaya uzak oyuncuları biride zarları çekicek şekilde masayı) NE dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 walla "usenmiyorum, setupi ben hallederim" diyorsan why not? senin evin sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bilmem ki abi sonra satanistler yuvalandi diye haber falan cikmasin hakkimizda. Youtubea meze olur muyuz ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 https://draughtingtheology.files.wordpress.com/2016/01/burns-excellent.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Zaten youtubea koyucam setupta bir şey yok. Twitchte yayın yaparız birde youtubea VOD olarak atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Beyler videoları youtubea koydum ordan bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Buradakilerle de paylassak mi necromancerla olan muthis mucadelemizi asdfafg? Spyro olacak utanmaz nerede, gene satti beni savasin ortasinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Ne demişler Chaotic Evila güvencen True Neutrale güvenmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 BonePART said: Beyler videoları youtubea koydum ordan bakarsınız. link versenize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 gençler bu haftasonu bir sıkıntısı olan yok di mi düğün var ona göre gitmicem gelmceik varsa hafta içi yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 youtube linklerini alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Bende sorun yok abi, digerleriyle konusunca haberlesiriz. Dugun ney la ama hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben de okeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 arkadaşlar bir campaignin daha ardından bence artık yeni karakterler yaratacak eksilen sayımızı tamamlayarak yeni bir campaigne yelken açma vakti geldi derim özellikle son arc beni çok yordu herşeyi birbirine bağlayarak devam ettirmek çok zorlayacak konuyu campaign güzel kapanmış herkes at avrat silah kombinasyonunu tamamlamışken epic level kasıp tanrı avlamak yerine yeni bir campaigne ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 yine wod mu oynatsan.. ilk bu sebeple toplanmisti grup hatirlarsan ama yalan edip "babam serefli bir demirciydi, anami orclar oldurdu" settingine donduyduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Yer varsa beni de eklesenize. Mage olur, vampire olur. Çok senelerdir uzak kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 anamı orçlar öldürdüden kral yaptım sizi kral yaşlı bir adam gelip köye oç lar saldırdı diyip sırtına okla yere düştüğünden beri 2 sene geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 owod oynayın biz de izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Hatta owod varsa beni yazın ya özellikle vtm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar