cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Hadi frp atak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ben paladin aççam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ofisin camlar leş olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Bizim abla pırıl pırıl yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ne kadar günlüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 nargileye gitmezsem bu aksam one shot bişi mi yapsak aceba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 tam olarak su an musaitim.. herkes uygunsa oynayalim 15 dk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 hacı kusura bakma yetişememişim 28 dakkaya ofisten çıkıcam eve varana kadar arabada telefondan konusarak oynamak isteyen varsa müsaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Şu an tuvaletteyim, çıkana kadar müsait olan varsa oynatayım. Arada ıkınmalarımı dikkate almayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 akşam altıdan sonra müsaitim. vampire setine çok aşina değilim ama masaüstü rp yapıyoruz yıllardır sonuçta. kovmazsanız sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 tamam abi sıkıntı yok öğrenirsin adım adım bone bu konularda çok yardımcı oluyor zaten sağolsun oynarken öm at sen bone'a iletişim bilgilerini, o mesaj atıcak sana buluşma vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 vampir oynadığımız için karanlık ve izbe yerlerde buluşyuruz genelde adana gelişen türkiye partisi merkezinde buluşucaz abilerle ben konuştum zar kağıt her türlü oyuna açığız dediler http://www.diken.com.tr/adanada-17nci-kez-baskina-ugrayan-kumar-partisi-secim-yasaklari-oncesi-son-kez-toplanmistik/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 nedir var mı birşeyler. varsa başladığınız oyun sonradan da dahil olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 level 7 oldular işte grup fena gitmiyo gururlu demircinini babasını öldüren orçu kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 resmen bar kapısında bekleşen garipler gibi oldum. dam mı bulmak gerek nedir rüşvet mi verelim ankaradaki bakan dayımızı mı aratalım oyuna girmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 jeton atman yeterliydi halbusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 kaç jeton harcandı sarhoş gönlümde... attım jeton dönmedi ki bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Abi bizim kadro pek dışarıdan adam almıyor çünkü Evil falan herkes birbirimizi kesiyoruz Orcu öldürdükten sonra cesedine tecavüz etti charlardan biri örneğin Herkes kaldıramayabiliyor bizim grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Bone evlebiyorum filan diyip satti. Simdi tanimiyorum da ama kilibik midir nedir bize acmadi rp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 bir ceset de biz bulurduk kendimize. lel. karakter neyi gerektiriyorsa oynanır, paladin olursan paladin gibi thief olursan thief gibi oynarsın zaten meta yapıcak değilim. neyse spot olursa beklerim, özlemişim uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 cicibeybe said: Abi bizim kadro pek dışarıdan adam almıyor çünkü Evil falan herkes birbirimizi kesiyoruz Orcu öldürdükten sonra cesedine tecavüz etti charlardan biri örneğin Herkes kaldıramayabiliyor bizim grubu -1500 XP cezxası aldın oyun hakkınd aoyun dısı tekrar konusursan -1 level alıcaksın bilgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 selam darbe oldu oyun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Oh kanka oyun whatsapp grubundan yazdım yazdım ulaşamadım sana Acaba Boneu da mı aldılar darbeci diye endişelenmiştim. Neyse frp watsapp grubuna gel oradan anlat ne oldu, ne zaman yapıcaz yeni oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Her hafta olduğu gibi perşembe akşamları devam diyorum ben. İkinci bi youn başladı biliyosun onda da oyuncu olarak varım. Ancak organize oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Yalnız bir gün sonra buluşsaymışız darbeyi frp oynarken yaşayacaktık hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar